Arī mums nedaudz vitamīnu nebūs par skādi

Arī mums nedaudz vitamīnu nebūs par skādi

13. Oct 2012, 00:00 nosiguldas nosiguldas

Jau no pirmās dzimšanas dienas galvenais jautājums- imunitāte. Bija skaidrs, ka Katrīne jānorūda. Dārzeņus audzināju pati un neskatoties uz jauno bērnu barošanas sistēmu, burkānu sulu sāku dot no pirmajiem dzimšanas mēnešiem. Uz gadu katrīne bija kā burkāniņš ar orandžu sejas ādas nokrāsu.

Tā mēs augām un neslimojām. Pēc gadiņa uz ziemu sākām kursu veidā dot bērnu vitamīnus. Es priekšroku dodu sīrupiem. Bez speciālajiem vitamīniem bērniem, es nosaukumam parasti nepievēršu uzmanību, man ļoti patika tāda jauka lieta kā mežrozīšu un pīlādžu sīrups. Kas mani pārsteidza, liekās, ka šie augi Latvijā ir pieejami un sīrupu varētu gatavot tepat uz vietas, bet nekā. Sīrups brauc pie mums no Baltkrievijas.

Kad Katei palika trīs gadi, likām mugursomu plecā un lieliem soļiem devāmies uz bērnudārzu. Kas notika tālāk, man noteikti nav jāstāsta. Visas slimības pēc kārtas bija mūsu. Pirmos divus mēnešus izslimojām gan vēdera vīrusu, gan vīrusu ar temperatūru. Tā mums sākās ilgais iesnu laiks. Tikko izārstē, pēc brīti'bna atkal klāt.

Šis rudens arī mums sākās ar pirmo vīrusu, divas nedēļas ārstējamies no iesnām un klepus. Ir tikai vēl kāda nepatīkama blakusparādība, kopā ar Katrīni visus vīrusus slimoju arī es. Es protams puņķojos darbā, bet mums ir mājās jaunā māmiņa, kurai noteikti nevajadzētu saslimt. Tapēc nopietni jāpiedomā pie vitamīnu papilddevas lietošanas.

Tā kā visus jaukumus no dārziņa nes Katrīne ar viņu arī ir jāsāk. Mūsu izvēle protams ir Alvityl vitamīni tiem kam jau pāri trim gadiņiem. Esam jauka četrgadniece, kura drošiem soļiem dodas piektā gadiņa virzienā un katru dienu jautā, kad viņa ies uz skolu.

Uzdāvini bērnam Alvityl vitamīnu spēku

Alvityl 11 vitamīnu komplekss no 3 gadu vecuma

Kad iesaka lietot Alvityl bērniem no 3 gadu vecuma?

• Pēc dažādām infekcijas slimībām un citām saslimšanām
• Pie nesabalansēta uztura vai pēc caurejas
• Pie apetītes zuduma
• Pie noguruma
• Vecākiem cilvēkiem = pie malabsorbcijas
• Bērniem augšanas periodā
• Sportistiem