Kleenex® projekta otrā nedēļa ir galā!

12. Oct 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kleenex® projekta otrā nedēļa ir pagājusi, laiks ieskatīties, kādus tad palīglīdzekļus cīņā ar ikdienas darbiem, traipiem un nebūšanām izmanto saimnieces!

Projekta mērķis ir parādīt ikvienam, cik mājsaimniecība, patiesībā ir feina lieta, kā arī lauzt stereotipus par to, ka mājsaimniecēm mājās nav ko citu darīt, kā tikai seriālus skatīties  vai arī to, ka sēdēšana mājās kopā ar mazuli patiesībā ir sūri grūts darbs!Mēs taču visas zinām, cik daudz paņem ikdienas rūpes, vai ne? Tāpat zinām, cik mammām ir daudz rūpju - bērni, vīrs, māja, mājdzīvnieki un pa vidu vēl pati sieviete!

Projekts tiek iedalīts piecās kārtās, katru nedēļu tev tiek dots kāds uzdevums, kas savlaicīgi jāizpilda. Katru nedēļu vienu no Jums apbalvosim ar lieliskām balvām no Kleenex®! Apsolām, ka spēkus šo nedēļu laikā varēsiet izmēģināt dažādās jomās, atklājot, cik daudzpusīgas jūs esat!

Un Jūsu garadarbi:

Lauvinja - Mani slepenie tīrīšanas ieroči

Nosiguldas - Ar minimālu piepūli pie maksimāla rezultāta

Mamma27 - Cīņa ar traipiem un netīrumiem

Anniia - Un traipi pazūd kā nebijuši..

Gucci123 - Traipu likvidētāja

 

 

Otrajā nedēļā izspēlējam balvā Kleenex® Balsam un Kleenex® mitro tualetes papīru, ko noteikti spēs novērtēt pat prasīgākās mājsaimnieces.

Kleenex® Balsam ir dermatoloģiski testēti kabatlakatiņi ar kliņģerīšu balzamu! Tās lietojot, deguns tiek pārklāts ar ādu aizsargājošu, mikroskopisku  balzama kārtiņu. Kliņģerīšu balzams saudzē un palīdz pasargāt deguna ādu no apsārtumiem iesnu laikā.

 

Kleenex® mitrais tualetes papīru ieteicams izmantot pēc parastā tualetes papīra izmantošanas. Piemērots noskalošanai tualetes podā.

 

 

Un balviņas tiek -

Nosiguldas,

kura rakstīja -

Ar minimālu piepūli pie maksimāla rezultāta

Apsveicam un pēc balviņām droši var doties uz redakciju jebkurā darba dienā no 12.oktobra līdz 12.novembrim no plkst.9:00 līdz 17:00. Māmiņu Kluba redakcija atrodas Vīlandes 1/9 (ieeja no Elizabetes ielas), 2. stāvs.

Gaidām trešo uzdevumu kopā!

Māmiņu Klubs

Konkursu atbalsta

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 12. Oct 2012, 13:46

Sveika! Sanemam, sanemam- visi iesutitie raksti tiek izlasiti,bet pirmaja lapa ieliekam vadoties pec ta, cik liela blogeru aktivitate ir pa dienu😀

maijbite maijbite 12. Oct 2012, 10:23

🌷 🎉

nosiguldas nosiguldas 12. Oct 2012, 10:21

😀 paldies, jauks pārsteigums piektdienā. Jauku Jums nedēļas nogali .