Nu kāpēc ne - ideāla?!

30. Sep 2012, 00:00 aab aab

"Kas mani padara par ideālo mājsaimnieci?"

Nu ideāla es toč neesmu, bet man gribās domāt, ka esmu gan! Nu protams, ka ESMU! Jo ... Nu vienkārši esmu! :) 

Katru dienu mana diena sākas ar ikrīta kafiju un ātro tūri cauri internetam, lai zinu, kas jauns un svaigs noticis! Protams, ka arī meitiņas samīļošana no rīta ir obligātais darbs! 

Katru dienu ir mājas darbi, kas ir jāpadara. Dažas dienas ir vairāk darba, dažas - mazāk. Taču katru dienu noteikti ir trauki, kas tomēr ir jānomazgā. Protams, ka varētu ēst no tīriem un mazgāt reizi nedēļā, bet diezin vai man patiktu mazgāt traukus pusi dienas :D 

Mājas darbus cenšos apdarīt pa to laiku, kad meitiņa guļ. Protams, ka šajā laikā ir arī jāpaspēj pašai atpūsties un mierīgi padzert kafiju un paēst pusdienas. Tos divus pēdējos gan sanāk ne vienmēr izdarīt! :D 

Tātad - katru dienu ir trauku mazgāšana un ēst gatavošana. Grīdas mazgāšana, veļas mazgāšana un citas lietas gan nav katru dienu darāmas.

Mūsu mājā valda princips - katrs aiz sevis elementāri sakopj, tad nav arī māja jāberž - tad pilnīgi pietiek ar lielo tīrīšanu reizi divās nedēļās. Protams, ka grīdu un veļu nemazgāšu tik reti, bet nu arī ne jau katru dienu! :) Tas nozīmē, ka man nav katru dienu jāberž māja, kamēr mugura slapja, līdz spēku izsīkumiem.

Protams, ka esmu ideāla, jo tāda nu es esmu :) Neesmu iedomīga, neesmu uzpūtīga, esmu tikai pozitīva! Un, kas gan sunim asti cels, ja ne pats! ;)

Projekts Kleenex® Mamma: piedalies arī Tu!