Uzdevums Twittermammām: Kā pozitīvi sadzīvot ar alerģiju?

Uzdevums Twittermammām: Kā pozitīvi sadzīvot ar alerģiju?

19. Sep 2012, 07:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau trešdien, 19.septembrī, plkst.10:00 no rīta visus aicinām pievienoties Māmiņu ONLINE TV tiešraides raidījumā, lai uzzinātu atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem par alerģijām, kas skar bērnus. Piedalies ekspreskonkursiņā Twitterī un laimē Afrin jūras  ūdeni, kas palīdzēs mazināt aizlikta deguna simptomus, kas rodas saaukstēšanās vai alerģiju laikā.

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

- Pievienojies @Maminuklubs kontam Twitterī par sekotāju,ja vēl neesi to izdarījusi

- Retvīto ziņu, ka 19.septembrī ONLINE TV būs iespēja noklausīties visu par alerģijām bērniem! Uz visiem jautājumiem tiešraidē atbildēs Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcas pediatre Dr. Renāte Snipe;

- Uzraksti Twitterī turpinājumu teikumam "Ar alerģiju pozitīvi sadzīvot var, ja.."

- Neaizmirsti pielikt pie sava posta atzīmi @Maminuklubs , lai varam Tevi pamanīt!

Konkurss ilgst līdz 19.septembra plkst. 11:00  Tad noskaidrosim, kuras Twittermammas atbilde būs bijusi visveiksmīgākā un piešķirsim

BALVA

Māmiņu Klubs

TIEKAMIES 19.SEPTEMBRĪ WWW.MAMINUKLUBS.LV PLKST.10:00!

Pieslēdzies 19.septembrī Māmiņu kluba ONLINE TV tiešraidei un saņem atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem tiešraides laikā! Viss, kas Tev jādara, lai skatītos ONLINE TV, jāspiež poga "Play"! Un pat tad, ja nokavēsi tiešraidi vai nevarēsi noskatīties to no 10:00 līdz 10:45, vēlāk būs iespējams skatīties videoierakstu vai lasīt rakstus, kas tiks sagatavoti, balstoties uz informāciju, kas izskanējusi tiešraides laikā. Ja Tev ir savs jautājums, uzdod to tagad un uzzini atbildes tiešraides laikā vai pēc tās portālā www.maminuklubs.lv!

Videotranslāciju atbalsta


 

Claritine 10mg N10atvieglo alerģisku reakciju izraisītus simptomus – šķaudīšanu, izdalījumus no deguna, deguna niezi, dedzināšanu vai niezi acīs, ko rada alerģija pret ziedputekšņiem, pārtiku, putekļu daļiņām, dzīvnieku spalvām, pelējuma sēnīti, sadzīves ķīmiju u.c. 

CLARITINE N10–bezrecepšu medikaments alerģijas simptomu mazināšanai. Medikaments ir otrās paaudzes antihistamīna preparāts un alerģisku reakciju mazināšanai nepieciešama tikai viena tablete dienā. Parasti neizraisa miegainību.

Zāļu nepamatota lietošana ir kaitīga veselībai. Pirms zāļu lietošanas rūpīgi izlasiet instrukciju un konsultējieties ar ārstu vai farmaceitu.