Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

VIDEO: kas ir atopiskais dermatīts un kā ar to tikt galā?

12. Sep 2011, 11:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Daudzas māmiņas noteikti ir saskārušās ar situāciju, kad bērniņam parādās alerģiskas izpausmes uz ādas. Taču noteikt iemeslu, kas to izraisījis, ne vienmēr ir tik vienkārši. Tomēr, ja mazuļa ādas stāvoklis neuzlabojas, ir jādodas pie ārsta, lai noskaidrotu, cik tas ir nopietni. Iespējams, bērniņam ir atopiskais dermatīts.

 

Līdzekļi, kas nesatur parabēnus un kortikosteroīdus, ir droši patstāvīgai un ilgstošai lietošanai bez riska izraisīt strukturālus ādas bojājumus vai nozīmīgas, noturīgas blaknes.


Dermalex® REPAIR piedāvā JAUNUS LĪDZEKĻUS EKZĒMAS ĀRSTĒŠANAI, kas aktīvi un efektīvi palīdz atbrīvoties no ekzēmas un ādas kairinājuma un atjaunot ādas veselību.


Dermalex® REPAIR produktu līniju veido krēmi atopiskas ekzēmas un kontakta ekzēmas ārstēšanai 30g iepakojumos.

Aptuvenā cena: 8 - 9, - Ls

Pieejams bez receptes.

 

Vairāk informācijas atradīsit www.dermalex.com

 

 

Noskaties video un uzzini vairāk par atopisko dermatītu!

taschinka taschinka 08. Nov 2010, 13:06

Manam dēlam izsitās pumpiņas uz sejas jau dažu dienu jaunam.Sākumā tās bija tikai uz vaidziņiem,bet vēlāk jau pa visu ķermeni.bija gan pumpiņas,gan sausi pleki,niezoši.
Sākuma par iemeslu minēja alerģija uz laktozi,vēlāk domas mainīja un pēc analīzēm pie alergaloga izrādījās elerģija uz olas baltumu.
Ar so problēmu mēs cīnījāmies līdz 1,6 gadiem un tad pats no sevis pazuda.
lietojām dažādus kremus,smeres,ko rakstīja ārsts.visefektīvākais bija advantan ziede.Lai neniezētu devām tavegyl,bet tas viss pēc ārsta konsultācijas un ieteikuma.