Vanna svaigā gaisā

Vanna svaigā gaisā

23. May 2011, 23:00 mamma27 mamma27

Dzīvojoties pa laukiem, ļoti ātri sanāk arī nosmērētēties, un tad jāmazgājas tā pa nopietnam - ar ziepēm un ūdeni.

 

Tad nu sadomājām, ka ir pienācis vannošanās laiks, bet radās milzīga problēma. Adrians, kurš ir sajūsmā par ūdeni, pēkšņi atteicās iet omītes vannas istabā, kur nu vēl kāpt vannā. Izdomājāmies visādi, kas tam varētu būt par iemeslu, beigu beigās secinājām, ka laukos mums ir pašiem jākurina bačoks, no kura nāk ūdens, tad nu arī Adrians to ieraugot, pamatīgi sabijās, jo tur iekšā vēl caurums, kur deg uguns.

 

Bet mazgāties tomēr vajag! Vasarā tai nevajadzētu būt lielai problēmai. Tad nu mēs iznesām mazo vanniņu, pielējām ar siltu ūdentiņu, paņēmām mazgājamos līdzekļus un aidā - vannītē.

Bērns tīrs, apmierināts un nekādu baiļu.

 

Pastāsti par sava mazuļa vannošanos šajā vasarā!

 

Vasaras vannošanas līdzekļi no Altermed!


Maigs, putojošs šampūns. Saudzīgi mazgā bērna matus un jutīgo ādu. Padara matiņus maigus un mīkstus. Kumelīšu ekstrakts un D- pantenodls novērš ādas sausumu un kairinājumu.

Tilpums: 200ml



Mitrinošs, mēreni putojošs vannošanas līdzeklis, kas saudzīgi attīra bērna ādu. Pateicoties īpašajam sastāvam, kurā nav ziepju, pat lietojot katru dienu tas nekairina un nesausina ādu. D- pantenols veicina ādas atjaunošanos. Var lietot arī kā dušas želeju.

Tilpums: 200 ml



Saudzējošs, maigi putojošs līdzeklis ar kumelīšu ekstraktu. Maigās mazgājošās un aktīvās vielas attīra un mitrina ādu, aizsargājot un nomierinot to. Ar pretiekaisuma iedarbību.

Tilpums: 250ml

04. Aug 2010, 15:24

Malači laba doma😀