Vai Tavam bērnam ir palīdzējuši homeopātijas līdzekļi?

Vai Tavam bērnam ir palīdzējuši homeopātijas līdzekļi?

25. Feb 2012, 11:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Droši vien visi ir dzirdējuši kaut ko par vārdu "homeopātija". Un liela daļa droši vien zina tā nozīmi.

 

Drošības labad atgādināsim, ka homeopātija ir alternatīvās medicīnas veids, praktizējot "līdzīgā ārstēšana ar līdzīgo", ārstējot noteiktus simptomus ar zāļu vielām, kas veselos cilvēkos rada tieši tādus pašu simptomus.

 

Pēdējos gados arvien biežāk cilvēku dod priekšroku slimību ārstēšanai ar homeopātiskiem līdzekļiem, uzskatot tos par dabiskākiem līdzekļiem, ņemot vērā, ka daudziem no mums pašreiz ir svarīgs "zaļais" skatījums uz dzīvi un tiek piekopts "zaļais" dzīvesveids.

 

Pastasti,vai ir bijušas situācijas, kad esat griezužies pēc padoma pie homeopāta?

Ja esi devusies pie homeopāta, tad ar ko bija saistīta ārstēšana? Vai tā bija efektīva?

 

Pastāsti, kādus homeopātiskos līdzekļus esi jau izmēģinājusi!

{fotoblog:1996}

26. Apr 2011, 20:58

Peec 4 menesu ilgas antibiotiku lietošanas man kaa mātei pietruka speeka ciiniities ar visaam slimiibam,kas muus piemekleeja...mes izvelejamies homeopaata konsultaacias..izgajam 4 reizes,laikam katra vizite mums bija 25ls 😀un tagada mes arstejamaiestikai un vienigi ar homeopaatiju gan klepu,gan iesnas gan bronhiitus gan jebko citu,un teiksu godiigi mums palidzz,iespejams ka nostradaaa tas saucamais Placebo efekts,bet mums tas darbojas😀

26. Apr 2011, 16:27

Vecākajam dēlam diagnoze bronhiālā astma bija, ar visām tām izrietošajām sekām un neskaitāmajiem pūsamajiem baloniņiem. Kad piedzima mazais brālis, viņam arī parādījās nosliece uz šo pašu, tā kā nevēlējos visu to murgu atkal, aizdevāmies pie homeopātes. Baloniņi tika izmesti, diagnoze izsvītrota. Cīņa nebija viegla, bet ir rezultāts.