Vai slimības laikā ir jāievēro kāda diēta?

Vai slimības laikā ir jāievēro kāda diēta?

22. Aug 2011, 15:39 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ar atopisko dermatītu var saslimt gan bērni, gan pieaugušie. Bet ko darīt, ja notiek laikā, kad mazulis tiek barots ar krūti? Vai zīdainīša māmiņai jāievēro diēta?

 

Kā Māmiņu Klubam pastāstīja BKUS dermatoloģe Ludmila Čigorevska, šādā gadījumā noteikti jāsastāda pareiza ēdienkarte.


To var izdarīt tikai kopā ar ārstu, kas nosauks produktus, kurus drīkst un kurus nedrīkst ēst.

 

Saraksts ar aizliegtajiem produktiem ir gana liels. Piemēram, nedrīkst ēst sarkanos augļus, dārzeņus, toties tiek rekomendēts ēst visus zaļos augļus un dārzeņus.

 

Kopumā šo te atļauto un aizliegto produktu sarakstu apspriež ar katru māmiņu atsevišķi, lai gan daudzas iezīmes ir līdzīgas visām ar krūti barojošām māmiņām.

 

Līdzekļi, kas nesatur parabēnus un kortikosteroīdus, ir droši patstāvīgai un ilgstošai lietošanai bez riska izraisīt strukturālus ādas bojājumus vai nozīmīgas, noturīgas blaknes.


Dermalex® REPAIR piedāvā JAUNUS LĪDZEKĻUS EKZĒMAS ĀRSTĒŠANAI, kas aktīvi un efektīvi palīdz atbrīvoties no ekzēmas un ādas kairinājuma un atjaunot ādas veselību.


Dermalex® REPAIR produktu līniju veido krēmi atopiskas ekzēmas un kontakta ekzēmas ārstēšanai 30g iepakojumos.

Aptuvenā cena: 8 - 9, - Ls

Pieejams bez receptes.

 

Vairāk informācijas atradīsit www.dermalex.com

19. Oct 2010, 09:36

taschinka - un ko tad jūs ēdāt un vai jums tā diēta palīdzēja????

19. Oct 2010, 09:29

Jā ir apslimis, grīb est- dodiet, negrīb -nevajag. Organismam ir vajādzīgs spēks, resursi lai atbrīvoties no saslimšanas celoni neviss smagajam nepartrauktajam gremošanas processam. Tas ir intuitīvi katram. Labāk derētu svaigi (termisķi neapstradati) darzeni, frukti un ogas. Viennozimīgi vairāk ūdeni.

taschinka taschinka 19. Oct 2010, 07:03

Atceros,kad man dela, pateica ko nevar est.Mes stavejam un domajam,un ko tad drikst?Jo nosauca visus to produktus,kas delam loti garso.