Uzraksti atsauksmi par Kleenex® Balsam un saņem Kleenex® Decor!

08. Mar 2012, 08:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iesnas laikam ir tas, no kā gada aukstajā periodā ir grūti izvairīties, bet vienmēr ir patīkami, ja pa rokai ir maigs kabatlakatiņš, kuram uzticēt rūpes par lieliem un maziem deguntiņiem.

Tad nu dodam Jums uzdevumu: uzrakstīt atsauksmi par Kleenex® Balsam kabatlakatiņiem!

  • Atsauksmē pastāsti, kurus no Kleenex® Balsam produktiem esi lietojusi  - Kleenex® Balsam (kabatlakatiņi ar kliņģerīšu balzamu) vai Kleenex® Balsam Fresh (satur aizsargājošo kliņģerīšu balzamu, bet tām vēl piemīt atsvaidzinošs mentola aromāts). 
  • Pastāsti, kur produktu iegādājies, un kas palīdzēja izvēlēties tieši Kleenex® Balsam (TV reklāma, reklāma internetā, draudzenes ieteikums, vai vienkārša nejaušība).
  • Kā Tev patika šo kabatlakatiņu smarža, maigums? Kuras šo kabatlakatiņu īpašības Tev patika vislabāk?
  • Pastāsti arī to, vai lietojāt Kleenex® Balsam kabatlakatiņus visa ģimene?
  • Kā arī - gaidām bildes, kurās redzami esat gan Jūs - lielie testētāji ar Kleenex® Balsam kabatlakatiņiem, gan mazie testētāji!

Konkurss spēkā līdz 8.martam ieskaitot

IESŪTI ATSAUKSMI ŠEIT!

Balva:

Kleenex Decor skaistā kastītē saņms IKVIENA, kura iesūtīs atsauksmi!

Gaidām atsauksmes!

 

Kleenex® Balsam: dermatoloģiski testēti kabatlakatiņi ar kliņģerīšu balzamu! Tās lietojot, deguns tiek pārklāts ar ādu aizsargājošu, mikroskopisku  balzama kārtiņu. Kliņģerīšu balzams saudzē un palīdz pasargāt deguna ādu no apsārtumiem iesnu laikā.


Kabatlakatiņi pieejami gan lielajā, ģimenes iepakojumā - ērtā kastē, kuru turiet mājās, lai ir visiem pa rokai, gan mazajos kabatas iepakojumos, ko iemest ratu somā vai ielikt bērnam jakas kabatā, lai paņem līdzi uz bērnudārzu vai skolu.


Kleenex® Balsam Fresh: arī šīs salvetītes satur aizsargājošo kliņģerīšu balzamu, bet tām vēl piemīt atsvaidzinošs mentola aromāts - lai deguntiņiem vieglāk elpot!


Pieejams gan lielos, gan mazos iepakojumos!

Kleenex®Balsam-
Tavs iekaisušais deguns pelnījis maigu balzama pieskārienu!