Uzdod savu jautājumu par iesnām pediatrei Annai Birkai!

Uzdod savu jautājumu par iesnām pediatrei Annai Birkai!

11. Jul 2012, 17:57 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ziemas drēgnumā saķert iesnas ir tik viegli! Iespējams, arī tev pašai vai tavam mazulītim tās piemetušās? Tad tagad tev ir lieliska iespēja par tām pajautāt visu, ko vien vēlies uzzināt! Izmanto iespēju un iesūti savu jautājumu! 

 

Kā vislabāk ārstēt iesnas zīdainītim? Vai tautas līdzekļi ir pietiekami efektīvi? Kā iesnu ārstēšanā var palīdzēt jūras ūdens? Kāpēc iesnu laikā bērns dažkārt sūdzas par galvassāpēm? Vai taisnība, ka tad, ja iesnas neuzsāk ārstēt laikus, jāgaida, kad tās pāries pašas no sevis, jo neviens no preparātiem vairs nelīdzēs?

 

Šie ir tikai daži jautājumi par iesnām! Iespējams arī tev ir kas tāds, ko tu gribētu noskaidrot? Tad nekavējies un izmanto šo lielisko iespēju, ar Māmiņu Kluba starpniecību saņemt atbildi uz savu jautājumu par iesnām, to ārstēšanu un profilaksi!

 

Uz Jūsu jautājumiem atbildes sniegs pediatre Dr.Anna Birka.

 

Uz jautājumiem atbildes netiks sniegtas personīgi, bet gan sagatavotas kā ekspertu raksti, kas tiks publicēti Māmiņu Kluba interneta lapā! 

 

Uzdod savu jautājumu tepat zemāk, komentāros!

Kāpēc lietot HUMER?

 

Izsmidzinot HUMER, deguna gļotāda tiek noklāta ar mikroskopiskiem pilieniem, kas

-          sekmē ausu un kakla slimību ārstēšanu;

-          maigi izvada sažuvušus izdalījumus;

-          mitrina deguna gļotādu sausā gaisā.  

 

HUMER bērniem?

 

Humer aerosols 150ml

 

Fizioloģisks, sterils jūras ūdens zīdaiņiem no 1 mēneša vecuma un bērniem!

 

HUMER 150 ir ērti lietojams bērniem, jo aprīkots ar vienvirziena vārstuli un speciāli pielāgotu uzgali ar drošības uzmavu. Flakonu var izsmidzināt no jebkura stāvokļa.

19. Jan 2012, 11:24

Kā pareizi jāšņauc deguns 5 gadus veciem bērniem? Mans bērns velk visu iekšā, no kā, pēc tam veidojas astmatisks klepus(diagnoze bronhiālā astma uz vīrusinfekcijas pamata). Jeb tomēr pareizāk būtu jāmāca jau deguntiņu izšņaukt uz āru? Pēc pulmonologa norādījumiem bērnam vispār nedrīkst pieļaut iesnas, bet realitātē tas ir gandrīz neiespējami, tāpēc iesnas ārstējam uzreiz, tiklīdz parādās(lietojam Nassonex vai Flixonase).

19. Jan 2012, 08:27

Sveiki! Mani interesētu tāds jautājums- mazajam ir 8 mēneši un viņam pēdējā laikā patstāvīgi ir iesnas, vienas izārstējam un tulīt pēc dažām dienām atkal iesnas, no kā tas var būt? Ar mazo ejam ārā katru dienu un īpaši satuntulēts viņš man nav....