Tiekamies ballītē ar saldējuma kokteiļiem un disko!

Tiekamies ballītē ar saldējuma kokteiļiem un disko!

28. Mar 2012, 21:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vasara sākusies un kāpēc gan to neatzīmēt ģimeniskā pasākumā pilnīgi par brīvu, forši pavadot laiku, malkojot saldējuma kokteiļus, fotogrāfējoties foto studijā, dejojot bērnu disko, kur spēlēs bērns- dīdžejs?!


Piesakies uz 3.jūnija pasākumu- Domenikss bērnu drošības ballīti!

Pasākuma veidotāji parūpējušies, lai bērnu drošības ballītē būtu ko darīt ikvienam- kā lielam, tā mazam! Kamēr mazie piedalīsies radošajās darbnīcās, apzīmēs savas sejiņas, fotogrāfēsies fotostudijā (bildītes varēs saņemt uzreiz), dzers atvēsinošos saldējuma kokteiļus un izlādēsies ģimenes disko, vecāki varēs uzzināt atbildes uz saviem jautājumiem par bērnu drošību.

 

Un tas viss piektdienas novakarē pirms brīvdienām PILNĪGI BEZ MAKSAS!

 

Kā nokļūt Domenikss Auto tirdzniecības centrā?


Ar auto braucot no centra puses, brauc pa Krasta ielu līdz tirdzniecības centram "Mols", tad apgriezies braukšanai pretējā virzienā atpakaļ uz centru. Domenikss Auto tirdzniecības centrs atradīsies tad labajā pusē Krasta ielā 34.

 

Ar auto braucot no Ķengaraga puses, brauc garām tirdzniecības centram Mols, Domenikss Auto tirdzniecības centrs atradīsies tad labajā pusē Krasta ielā 34.

 

Braucot ar 7. tramvaju, brauc līdz pieturai Katoļu iela.

 

Tie vecāki, kuri nevarēs pasākumu apmeklēt klātienē, varēs sekot līdzi pasākuma gaitai, ekspertu ieteikumiem un arī uzdot jautājumus Mercedes-Benz Latvija Facebook lapā. Lai tajā nokļūtu, klikšķiniet uz saites http://www.facebook.com/mercedesbenzlatvia. Minētajā lapā jautājumus iespējams iesūtīt jau šodien. Visi virtuālā pasākuma dalībnieki piedalās Mercedes-Benz dāvanu izlozē!

PIESAKIES UZ DOMENIKSS BĒRNU DROŠĪBAS DIENAS PASĀKUMU ŠEIT!

mamma27 mamma27 03. Jun 2011, 07:41

Tā kā mēs atlikām braucienu uz laukiem,tad arī būsim😀