Tā mēs izbaudam ūdens priekus!

06. Apr 2012, 09:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Hei,hei,hei šajās tveicīgajās vasaras dienās!  Meitiņa jau izbaudījusi dāžādas peldes gan protams pirmo vannu savā dzīvītē,diemžēl nepiefiksējām,šādu momentu,tik nepatika gan. Augot lielākai,sadraudzējās ar to slapjumu un nu ir lielākie draugi.


Mūsu ģimenē ir arī tradīcija,ka katru gadu februāra mēnesī dodamies uz "Līvu akvaparku",neizpalika arī šis gads,kad mazajai bija 6,5mēneši,un pirmo reizi tika peldināta baseinos,dikti jau patika.

 

 Bet pastāstīšu,par atklātām ūdens vietām: pirmo reizi un tā saucamo peldsezonu atklājām tik 4.jūnijā Ogres upē. Viss jau būtu labi,bet meitai patika labāk,kur dubļi no kuriem laukā gandrīz, neiespējami bija dabūt,jo laikam patika tā konsistence ūdens pluss upes smilts.Tas jau nekas,ka tīra upe plūst blakām.

Iekarojam arī mazākus ūdens traukus,var teikt,kur ūdens tur Elza klāt. Der šoreiz pat bļoda ar līdakām,ja jau brālis var, tad jau es arī varu ar rokām paplunčāties.

  Upe nu ir iekarota,tad var laukos baseinu vilkt laukā no klēts un izklāt, nākamajiem ūdens priekiem. Pagalmā tādi prieki un spiedzieni,ka pat kaimiņiem jāskrien lūkoties,kas par traci. Bet nekas liels,tik Elza izrāda sajūsmu.

   Tā kā šodien 15.jūnijā Rīgā un citviet Latvijā ir nepanesama sutoņa. Tad nu tika izmēģināts pirmoreiz paplunčāties uz balkona bļodā,ko nekad nebijām darījuši, it sevišķi uz balkona. Meitai amats rokās,nu tik pa balkonu un bļodu dzīvojas. Esam plusā vēl peldkostīmu iegādājušies,lai ūdens un vasaras priekus baudītu.

Lai Jūsu ģimenēs prieki un bērnu smiekli skan!

 

Piedalies jaunajā bilžu un stāstu konkursā "Mana pirmā ūdenspelde"!