Sveicam ar Milupa dāvanu groza "Es ēdu pats!" iegūšanu

Sveicam ar Milupa dāvanu groza "Es ēdu pats!" iegūšanu

02. May 2012, 14:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Brīžiem šķiet - vēl nesen turēju šo mazo cilvēciņu rokās, un viņš bija atkarīgs tikai un vienīgi no mums abiem - saviem vecākiem. Bet tagad - atliek vien piepildīt šķīvi, un mazais pats, kaut arī dažkārt noķellējies ar ēdienu līdz ausīm, tomēr uzcītīgi, ar karotes palīdzību, savu šķīvi iztukšo. Tieši tā - PATS. Un te nu jāatzīst, kārtējo reizi,  - bērni aug tik neapturami ātri.. 

Lai mazliet pakavētos šajos neaizmirstamajos, reizēm smieklīgajos, šmulīgajos, mirkļos aicinājām piedalīties bilžu un stāstu konkursā, padaloties ar mums sava bērna patstāvīgās ēšanas panākumos!

Un te nu varat apskatīt visus stāstiņus:

Ir laiks ēst pašai! - Meitiete

Iemāci arī Tu savam mazulim dzert no salmiņa - Gucci123

Patstāvīga ēšana bērnam ir liels panākums - Paasma

Gabriela mācās ēst pati - Xvz

Mūsu ceļš uz patstāvīgu ēšanu  - Iegrave

Es mācos ēst pats  - Birkerte

Kārumniece ēd pati  - Lauritta123

Nu jau ēd pati - Minisirsnina

Arī Raivo pamazām mācās ēst pats  - Lana

Ēst pašam ir tik forši!  - Rolly

Mīļās, visām, visām Jums liels paldies par to, ka dalījāties ne tikai personīgajā pieredzē, bet arī interesantos , noderīgos padomos!

Piedāvā savam mazulim piemērotu ēdienu no Milupa jaunumu klāsta! Milupa “Ēdu pats!” gatavās maltītes mazuļiem no 10 un  12 mēnešu vecuma gatavotas īpaši domājot par mazu bērnu pilnvērtīga uztura vajadzībām. Tās satur visas svarīgākās uzturvielas no gaļas un dārzeņiem, Omega 3 taukskābi. Milupa “Ēdu pats!” maltītes gatavotas dārzeņus tvaicējot – tas nodrošina produkta labo garšu, smaržu un mazulim piemērotu ēdiena konsistenci.

Milupa piedāvā 6 jaunas receptes – jums būs ko izvēlēties! “Ēdu pats!” maltītes ir īpašā iepakojumā – bļodiņā, no kuras mazulim būs ērti ēst pašam.  

Un gardās maltītes no Milupa ceļo pie IEGRAVES,

kas dalījās ar mums savā bagātajā bērnu ēdināšanas pieredzē!

Bet tas vēl nav viss: gardu pārsteigumu no Milupa  - augļu biezenīšus


iegūst arī PAASMA, kas nonāca pie atziņas,

ka patstāvīga ēšana bērnam ir liels panākums!

Apsveicam un pēc balviņām droši var doties uz redakciju jebkurā darba dienā no 2.maija līdz 2.jūnijam no plkst.9:00 līdz 17:00. Māmiņu Kluba redakcija atrodas Vīlandes 1/9 (ieeja no Elizabetes ielas), 5. stāvs.

www.milupa.lv

Sekojiet mums: