Piesaki savu mazo ēdāju Milupas gatavo maltīšu testiem

Piesaki savu mazo ēdāju Milupas gatavo maltīšu testiem

05. Apr 2012, 11:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai bērnu pieradinātu ēst pēc iespējas dažādākus ēdienus, reizi pa reizei jāpiedāvā kas jauns! Māmiņu klubs aicina pieteikt savu mazuli Milupa gatavo maltīšu "Ēdu pats!" testiem mazuļiem no 10 un no 12 mēnešu vecuma. Milupa "Es ēdu pats" gatavās maltītes ir pasniegtas jau gatavos šķīvīšos, kas būs ērti paņemamas līdzi braucot tuvākos un tālākos izbraucienos ārpus mājām! Atliek paņemt līdzi tikai karotīti!

Kas jādara, lai pieteiktos testiem?

Iesūti savu pieteikumu, norādot bērniņa vecumu (atceries, ka Milupas "Ēdu pats" maltītes paredzētas no 10 vai no 12 mēnešu vecuma), un uzrakstot kuru no Milupas gatavajām maltītēm vēlies dot pagaršot savam mazulim un kāpēc. Ja mazulis jau ēd pats, vēl jo labāk, šī var būt lieliska iespēja pilnveidot savas ēšanas prasmes :)

Neaizmirsti pievienot kādu smaidīgu mazuļa foto savam pieteikumam!

Iesūti pieteikumu šeit!



Gaidīsim pieteikumus testiem līdz 9.aprīlim.

Pēc gardajām Milupas gatavajām maltītēm gaidīsim IZVĒLĒTĀS MAMMAS (tās noteiksim portālā www.maminuklubs.lv un www.maminklub.lv 10.aprīļa rītā) ierodamies Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) darba dienās no 9:30 līdz 17:00 NO 10.APRĪĻA LĪDZ 13.APRĪLIM!

Ieskaties Milupa ''Ēdu pats" gatavo maltīšu klāstā šajā fotoblogā!

{fotoblog:4309}

Foto: Līva Lielmane

www.milupa.lv

Sekojiet mums: