Piena vanna tavam mazulim!

Piena vanna tavam mazulim!

28. Mar 2012, 14:59 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ik dienas vannojot mazuli, ūdens ietekmē viņa āda kļūst sausa. Parūpējies par to, mīkstinot ūdeni! Tagad tas ir pavisam vienkārši – vien jāpievieno nedaudz vannas emulsijas!

 

Vairums daudzdzīvokļu māju nav aprīkotas ar ūdeni attīrošajiem un mīkstinošajiem filtriem. Līdz ar to, vannojot mazuli šādā neatkaļķotā ūdenī, viņa jutīgā āda tiek sausināta.

 

Lai novērstu negatīvo ietekmi, izmēģini jauno dermokosmētikas produktu Oilatum®, kas ir īpaši pielāgots mazuļa ādas ikdienas kopšanai! Tā sastāvā esošā mitrinošā sastāvdaļa – šķidrais parafīns – ūdenī izkliedējas vienmērīgi un tādējādi dabīgā veidā uzsūcas ādā.

 

Šis produkts ūdenī neveido eļļainus plankumus, līdz ar to spēj pilnībā uzsūkties bērniņa jutīgajā ādā. Kad mazulis ir novannots un nosusināts, tā kļūst mīksta un nav taukaina!

 

Tā ir lielākā šī produkta atšķirība no līdzīgām vannas emulsijām, kas mēdz radīt eļļainus atlikumus. Kā pierādīts, eļļa ādā neuzsūcas pietiekami, lai to spētu efektīvi mīkstināt.

 

Pārsteidzošākais, ka pievienojot ūdenim Oilatum® vannas emulsiju, tā pārvēršas viendabīgā baltā „piena vannā”! Emulsijai vienmērīgi izšķīstot, ūdens ar to pilnībā saplūst un pasargās tava bērniņa jutīgo ādu.

 

Palutini un izpeldini piena vannā arī savu mazuli! 

Oilatum® emulsija

 

- Vannas piedeva pilnībā izkliedē mitrinošās sastāvdaļas vannas ūdenī, veidojot smalku mikroemulsiju


- Āda tiek efektīvi attīrīta, mīkstināta un mitrināta. Tiek mazināta nieze.

- Nav jālieto ziepes 


Oilatum® emulsija uzreiz iesūcas ādā, neatstājot taukainas pēdas.