PĒDĒJO DIENU piedalies blogu konkursā "Es vēlētos savam bērnam no Toys.lv...." un laimē rotaļlietu!

PĒDĒJO DIENU piedalies blogu konkursā "Es vēlētos savam bērnam no Toys.lv...." un laimē rotaļlietu!

26. Jul 2012, 17:51 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau sen esi vēlējusies piepildīt kādu bērna sapni,bet allaž atrodas kāds iemesls, lai to atliktu? Aicinām piedalīties blogu konkursā, kas norisinās sadarbībā ar Toys.lv!Pastāsti, kādu rotaļlietu Tu vēlētos iegādāties savam bērnam no Toys.lv un laimē dāvanu karti!

 

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

 

- Vispirms dodies uz www.toys.lv!

- Izpēti visu rotaļlietu piedāvājumu un izvēlies, kuru rotaļlietu, braucamrīku vai kādu citu preci no Toys.lv vēlētos iegādāties.

- Kad esi izlēmusi, iesūti blogu kopā ar rotaļlietas foto, pamatojot, kāpēc esi izvēlējusies tieši šo rotaļlietu savam mazulim, kā viņš to liktu lietā, vārdu sakot- liec lietā izdomu, it kā jums šī rotaļlieta jau būtu mājās!

 

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT

Ar šo konkursu Māmiņu Klubā uzsāka jaunu rakstu sēriju: izpētīsim Toys.lv rotaļlietu piedāvājumu, pastāstīsim par ļoti ērto meklētāju,ar kuru var sameklēt dāvanu pat viskaprīzākajam bērnam!

 

Seko līdzi Māmiņu Kluba aktualitātēm un esi pirmā, kas uzzina visu aktuālo! Turklāt - šī ir tieši tava iespēja jau novembra sākumā savā īpašumā iegūt 30 latu dāvanu čeku no Toys.lv un pārvērst sava bērna sapni īstenībā. Nepalaid šo iespēju garām! 


Konkurss ilgst līdz 3.novembrim. 

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT

 

 

{smallpic:1}

www.toys.lv


03. Nov 2011, 16:34

a mans pieteikums nez kapēc aizklīdis uz nepareizo sadaļu

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 29. Oct 2011, 20:59

jā es sāku skatīties mājas lapu un apjuku tās bagātība,laiks pazuda, nemanot pētot lapu,bet vēl notiek petīšana, lai nekļudīgi izvēlētos to,kas meitām pašlaik interesē

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 12. Oct 2011, 08:40

Nu mājas lapai viss ir ok!