Pastāsti, kā Tu palīdzi bērnam tikt galā ar slimībām un iesnām ziemā!

Pastāsti, kā Tu palīdzi bērnam tikt galā ar slimībām un iesnām ziemā!

31. Jan 2012, 05:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ziema, kā allaž, atnes ne tikai gaišumu mūsu sirdīs līdz ar sniega segas parādīšanos uz zemes kailās miesas, bet arī dažādas sezonālās saaukstēšanās slimības, klepu, iesnas, ar ko cīnāmies ne tikai mēs pašas, bet palīdzam tikt galā arī saviem bērniem. Un tā vien šķiet - ziemā retais izsprūk no šķaudīšanas, no nemitīgas salvetīšu līdzi ņemšanas..

 

Bet, ja reiz bērnam gadījies ir saslimt, ir vairāki ceļi, kā tikt galā ar kaitniekiem, kas uzbrukuši viņa organismam: var mēģināt tikt galā ar tautas metožu, vecmāmiņu ieteikumu palīdzību; var uzreiz doties pie ārsta - pediatra pēc ieteikumiem par atbilstošāko zāļu lietošanu. Ko tādā gadījumā dari Tu?

 

Ir tik grūti noskatīties uz mazo, iesnu, klepus apņemto cilvēciņu.. Viens zeķītēs ber sinepju pulveri, cits kaut ko sildošu uz krūtiņām bērnam smērē, ja ir klepus un iesnas. 

 

Tā stāstīt varētu turpināt un turpināt. Bet, laika gaitā, katrs atrod sev, savai ģimenei piemērotākos paņēmienus cīņai ar saaukstēšanās slimībām. Un tieši tāpēc šoreiz uzdevums ir pastāstīt tieši par tiem!

 

Konkursa noteikumi: Iesūti savu stāstu par augstākminēto tēmu kopā ar bildēm - varbūt, ka ir nofotografēti efektīvākie ārstniecības līdzekļi cīņai ar saaukstēšanos, vai arī - fotogrāfija ar kādu tautas medicīnas līdzekļa lietošanu! Pastāsti, kā Tu palīdzi bērnam tikt galā ar ziemas sezonas saaukstēšanās  slimībām un iesnām! Ar savu rakstu būsi nošāvusi 2 zaķus vienlaikus: piedalīsies konkursā, kā arī - Tavs raksts var izrādīties kādam ļoti, ļoti noderīgs!

 

Balva:

Humer jūras ūdeni dāvināsim populārākajam blogam,ko noteiks lasītāju balsojums, kā arī Māmiņu Kluba redakcijas simpātijai!

Kāpēc lietot HUMER

Izsmidzinot HUMER, deguna gļotāda tiek noklāta ar mikroskopiskiem pilieniem, kas

-          sekmē ORL sfēras slimību ārstēšanu;

-          maigi izvada sažuvušus izdalījumus;

-          mitrina deguna gļotādu sausā gaisā.   

 

Konkursa termiņš:

2.februāris. Laimētāju noskaidrosim 3.februārī.

PIEDALIES KONKURSĀ, IESŪTOT ZIŅU ŠEIT>>


 

Pieņemsim gan stāstus ar fotogrāfijām, gan arī fotoblogus - tikai ar nosacījumu, ka tiem būs uzrakstīta anotācija portāla pirmajai lapai!


Māmiņu Klubs

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 20. Jan 2012, 10:17

2.februāris. Laimētāju noskaidrosim 3.februārī 😀