Par ārstiem. Pozitīva pieredze!

Par ārstiem. Pozitīva pieredze!

09. Mar 2011, 16:23 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēdējā laika bieži gadās lasīt negatīvas ziņas par garajām rindām un negatīvo attieksmi no ārstiem. Arī pašai reizem ir nācies ar tādu saskarties.Tad nu gribu padalīties ar pozitīvo.


Tā kā rudenī grasos laist abas savas meitenes dārziņā, tad jau laicīgi kārtoju medicīnas dokumentus. Pirmais pārbaudijums man bija aizvest abas reizē uz analīzēm, jo baidījos, ka viena sāks bļaut, otra vairs nebūs pierunājama turēt rociņu. Tomēr viss noritēja lieliski. Lielākā māsa pagaidīja aiz durvim, kamēr mazākajai paņēmas asinis no vēnas, viņa pat neraudāja, lielākais kreņķis bija par to, ka jaciņa jānovelk. Prieks bija par konču, ko iedeva māsiņa par padarīto darbiņu. Tad iesaucām lielo māsu, kura gan mazliet paraudāja, bet nu drosmīgi pati turēja rociņu, par ko arī pēc tam dabuja konču. Paldies laipnajai māsiņai Siguldas Gulbja laboratorijā!

 

Nākamais mans mērķis bija acu ārsts abām meitenēm, lielākā bijusi tik uz 1gadiņu, mazākā nebija bijusi. Vispirms zvanīju uz tuvāko poliklīniku, Siguldu, kur, protams, bezgalīga rinda, lika zvanit 15. jūnijā, lai pierakstītu uz jūliju.

 

Nolēmu zvanīt uz Cēsu poliklīniku, kur tiku patīkami pārsteigta. Teica, lai braucot vien uz turieni, viniem trešdienās ir bērnu diena, dakters strādā līdz 18 vakarā. Tā nu kopā ar meitenēm safrizējām dažas kundzes, un devāmies pie dakteres. Bijām pēdējās, ieradāmies pulksten 17, poliklīnika tukša.

 

Reģistratūrā iedeva mums kartiņas, aizgājām uz kabinetu. Iznāca nelaipna sabozusies māsiņa, domāju, ka arī daktere nebūs labāka, bet atkal mani pārsteidza, daktere bija ļoti mierīga un laipna. Māsiņa ātri iepilināja meitenēm zālītes un aizgāja. Daktere lēnām abas manas meitenes apskatīja, un mierīgi visu izstāstija. Lielākai redze ļoti laba, mazajai māsai gan 3 gadu vecumā obligāti jāatrādās, nerādīja abas actiņas vienādi.

 

Tā kā tiešām biju pārsteigta, ka ir ārsti laipni, pie kuriem tiek bez rinadas, un bezmaksas, un tiec arī rūpīgi pārbaudīta.

***

Pastāsti savu pieredzi par ārstiem, iesūtot ziņu šeit!