Palīdzība sausas un sakairinātas ādas gadījumā- Dermalex® Repair!

Palīdzība sausas un sakairinātas ādas gadījumā- Dermalex® Repair!

13. Sep 2011, 14:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gribēju padalīties ar savu stāstu ar iepazīšanos ar Dermalex ir mazliet netipisks, bet par visu pēc kārtas.

 

Ralfiņam bija mazliet vairāk kā 8 mēneši (piebarošanu sāku no 6 mēnešiem), kad pēc dakteres atļaujas saņemšanas nolēmu mēģināt mazajam dot nogaršot piena produktus. Izlēmu to darīt ne biežāk kā 2x nedēļā. Tajā laikā nevienu citu jaunu produktu neieviesām kā vien t.s. bēbju cepumiņus. Laiks sakrita ar karstajām vasaras dienām – gaiss sauss, karsts, bet tad par to nebūt neiedomājos.

 

Bijām mēģinājuši Daugavas jogurtu bez piedevām, ar ko daktere ieteica sākt, klāt pieliekot augļu biezeni. Ralfiņam ļoti garšoja. Nākamajā dienā nekādu reakciju nenovēroju. Tomēr pāris dienas vēlāk ievēroju līdz šim neredzētu lietu - vaidziņi Ralfam bija kļuvuši tādi rozīgāki nekā citas dienas. Domāju, nu varbūt no siekalošanās vai vienkārši saberzējis ar rociņām. Nākamajā dienā bija tas pats. Varēja arī novērot, ka ādiņa kļūst sausāka. Tas diemžēl bija tikai sākums. Ar katru dienu tie palika arvien rosīgāki un sausāki. Varēja manīt arī sīkus kapilārus.

 

Pirmās aizdomas liku  uz jogurtu. Vairs to nedevu. Šķita, ka pēc pāris dienām kļūst labāk, sārtums un sausums vaidziņos mazinās, tāpēc nolēmu, ka mana intuīcija saka pareizi –pie vainas bija piena produkti. Vēl reizi mēģināju pēc kādas pusotras nedēļas dot jogurtu, un atkal šķita, ka vaidziņi kļūst sārtāki, tādi kā iekaisuši. Izslēdzu piena produktus nu jau pavisam uz nenoteiktu laiku. Nolēmu mēģināt tikai no kādiem 10 mēnešiem.

 

Tomēr tad sākās it kā cīņa ar sekām, jo vaidziņi vienalga izskatījās kā iekaisuši, sausi - ziedēja kā rozes.. Jautāju dakterei – bet, tagad domāju, nu, ko citu viņa man būtu teikusi –ja jau man aizdomas, ka no piena produktiem, tad jau noteikti tā ir, jo šī lieta mums parādījās līdz ar piena produktu lietošanas sākumu. Bet man 100% tam negribējās piekrist. Likās, ja jau ir pagājis tik ilgs laiks kopš nelietojam piena produktus, kā var būt, ka problēma nepāriet.

 

Ar zobu nākšanu (mums ir 8 zobi) mums lielas problēmas nekad nav bijušas –mazais ir mazliet čīkstīgāks, siekalojas, bet nekādu citu blakusparādību nav bijis. Bepanthen nelīdzēja – sauso ādiņu tas mīkstināja, bet tie kā bija sarkanīgi, tā palika. Un tā vairāk kā mēnesi cīnījāmies ar vējdzirnavām.

 

Izlēmu pati meklēt informāciju internetā, kur mammas dalās pieredzē, jo sapratu, ka šoreiz mūsu daktere nebūs īstais palīgs – viņa tikai runās par piena produktiem, bet manas aizdomas krita uz sauso gaisu dzīvoklī.. Lasīju arī informāciju par atopisko dermatītu, bet  mums ģimenē nevienam šādu ādas problēmu nav bijis, turklāt Ralfam sārti un iekaisuši izskatās tikai vaigi –nekur citur uz ķermenīša neko tamlīdzīgu nevarēja novērot..

 

Izlasīju Māmiņu klubā informāciju par Dermalex un domāju apvaicāties pazīstamai farmaceitei – viņa minēja, ka tas ir jauns līdzeklis, bet jebkurā gadījumā tas nāks par labu vairāk nekā Bepanthen, kas visu laiku ir mājas aptieciņā un ir ideāli piemērots zīdaiņiem. Aptiekas farmaceite man nolika priekšā 3 variantus, starp kuriem viens bija Dermalex Atopic Eczema. Teica, ka visi ir atbilstoši, bet Dermalex var droši lietot zīdaiņiem. Mazliet biedēja nosaukums, jo tomēr negribējās to saukt par atopisko dermatītu . Aptiekāre teica, ka tas palīdzēšot un no nosaukuma neesot jābaidās , jo tas tieši palīdz sausas un sakairinātas ādas problēmu gadījumos.

 

Un tagad par patīkamāko. Neteikšu, ka rezultāti bija ātri – mums tas prasīja izlietot gandrīz veselu Dermalex iepakojumu. Un neteikšu, ka krēms ir brīnumlīdzeklis un viens pats atrisināja mūsu sausās ādas problēmu.

 

Es vienkārši pārliecinājos, ka pie vainas mūsu gadījumā ir sausais gaiss, jo mums mājā ir t.s. pakešu logi, arī gaisa mitruma līmeņa rādītājs dzīvoklī nepielūdzami rāda 30 – 35%, kas ir gaužām slikts rādītājs. Sākām cīņu ar cēloni. Kāpēc esmu par to pārliecināta? Tagad Ralfs ārā svaigā gaisā pavada 4-5h dienā + mēs katru dienu 2x dienā lietojām Dermalex. Un rezultāti ir labi. Sārtums mazinājās – to novēroju arī vienmēr pēc pastaigas svaigā gaisā. Pat, ja izejot no mājas vaidziņi bija sakairināti, pēc pastaigas atkal viss kārtībā. Arī rudens mitrais gaiss nāk par labu.

 

Tagad, kad vaidziņi ir veseli, mēs Dermalex  lietojam 1x dienā pēc vannošanās. Vaidziņu ādas mitrināšana mums ir ļoti svarīga. Dermalex tam ir ideāli piemērots – nav taukains, ātri uzsūcas un ir piemērots viegli sakairināmas ādas kopšanai. Atceros, ka pēc tā uzklāšanas, sārtums mēdza uz laiku pastiprināties, bet, iespējams, tas tikai tāpēc, ka tas no krēma uzklāšanas, jo tomēr tas bija jāiestrādā ādā, lai labi iesūcas.  Uzskatu, ka Dermalex mums ir devis rezultātu. Tam jau arī ir savs mērķis, nevis universāls visiem gadījumiem :) Vienmēr turēšu to mājas aptieciņā, jo sauss gaiss būs aktuāls visu apkures sezonu. Tobrīd tā nebija nemaz vēl sākusies.

 

Māmiņa Ligita

 

Līdzekļi, kas nesatur parabēnus un kortikosteroīdus, ir droši patstāvīgai un ilgstošai lietošanai bez riska izraisīt strukturālus ādas bojājumus vai nozīmīgas, noturīgas blaknes.


Dermalex® REPAIR piedāvā JAUNUS LĪDZEKĻUS EKZĒMAS ĀRSTĒŠANAI, kas aktīvi un efektīvi palīdz atbrīvoties no ekzēmas un ādas kairinājuma un atjaunot ādas veselību.


Dermalex® REPAIR produktu līniju veido krēmi atopiskas ekzēmas un kontakta ekzēmas ārstēšanai 30g iepakojumos.

 

 

Pieejams bez receptes.


PĒRC DERMALEX REPAIR MĀMIŅU KLUBA INTERNETA VEIKALĀ!

 

Vairāk informācijas atradīsit www.dermalex.com

10. Nov 2010, 19:52

wildberry-mums ir pilnīgi tas pats.Izmāginājām visu ko no tevis nosauktā,gan pie dermatologa bijām,izrakstija ziedīti.No sākuma pazuda tagad atkal parādijušies pleķīši.Rīt iešu uz aptieku nopirkšu šo ziedīti pamēgināšu.