Paldies par ieskatu cīņā ar alerģijām!

Paldies par ieskatu cīņā ar alerģijām!

01. Jun 2012, 10:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pavasarī - ziedputekšņi, ziemā - mājdzīvnieku spalvas, vasarā - siena drudzis.. Jums ir nācies saskarties ar alerģijām? Alerģijas dzīvo mums visapkārt, un dažkārt tās uzbrūk tajos negaidītākajos mirkļos. Paldies visām par pieredzes stāstiem, bet nu laiks - pasniegt konkursa uzvarētājam balviņu no Essex un Claritine!

Jūsu uzdevums konkursā bija: Ja jūsu ģimenē kādam pret kaut ko ir alerģija- ēdienu, ziedputekšņiem, dzīvniekiem utt., pastāstīt par to, īpaši, ja alerģijas ir bērnam. Aicinājām padalīties savā personīgajā pieredzē, pastāstot, kā cīnāties ar šīm alerģijām, kas palīdz izvairīties no tām.

Un te būs Jūsu pieredzes stāsti:

Alerģija šķietami no "svaiga gaisa" - Diaabina

Galvenais - uzticēties profesionāļiem  - Sarkanmate

Emīla cīņa ar alerģijām  - Luidzi

Balva

Lietussargs no Claritine un Essex plus krēms, kas ir piemērots alerģiskai ādai.

Essex Plus krēms ir mitrinošs un mīkstinošs krēms ar zemu tauku saturu. Tā sastāvā ir pantenols, kas nodrošina ādas atjaunošanos. Essex Pluskrēms ieteicams sausas, sasprēgājušas ādas un vieglas pakāpes ādas iekaisumu kopšanai.

Lietošana: Essex Plus krēmu var lietot pēc nepieciešamības neierobežotu laiku.

Un pie noderīgajām, brīnišķīgajām balvām šoreiz tiek - 

DIAABINA,

kuras meitiņai ir alerģija šķietami no "svaiga gaisa"!

Apsveicam un atgādinām, ka no 2012.gada 11.jūnija visas laimētās balvas būs iespējams saņemt darba dienās no 12:00 līdz 18:00 Māmiņu Kluba telpās Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas), 2.stāvā pa labi, spiežot lejā pie durvīm pogu- Māmiņu Klubs/Sieviešu Klubs 2.stāvs.

Dalīties pieredzē ir tā vērts, jo atceries - tava pieredze kādam var noderēt!

Claritine 10mg N10atvieglo alerģisku reakciju izraisītus simptomus – šķaudīšanu, izdalījumus no deguna, deguna niezi, dedzināšanu vai niezi acīs, ko rada alerģija pret ziedputekšņiem, pārtiku, putekļu daļiņām, dzīvnieku spalvām, pelējuma sēnīti, sadzīves ķīmiju u.c. 

CLARITINE N10–bezrecepšu medikaments alerģijas simptomu mazināšanai. Medikaments ir otrās paaudzes antihistamīna preparāts un alerģisku reakciju mazināšanai nepieciešama tikai viena tablete dienā. Parasti neizraisa miegainību.

Zāļu nepamatota lietošana ir kaitīga veselībai. Pirms zāļu lietošanas rūpīgi izlasiet instrukciju un konsultējieties ar ārstu vai farmaceitu.

Informāciju par alerģiju izraisošo augu ziedēšanas prognozi Latvijā katrai nākamajai nedēļai, kā arī alergologu komentārus, lasiet www.zied.lv.