Nemierīgs miegs? Palīgā nāks homeopātija!

Nemierīgs miegs? Palīgā nāks homeopātija!

12. Mar 2012, 15:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmajās dzīves nedēļās mazuļi guļ praktiski visu laiku, pamostoties vien uz ēdienreizi un autiņbiksīšu mainīšanas laiku.

 

Vai vajag mazuļa gulēšanas laikā staigāt uz pirkstgaliem un sarunāties čukstus? Nē! Jūs varat turpināt darīt visu, kā ierasts. Tāpat droši varat gatavot ēst, izmantojot nepieciešamo sadzīves tehniku, klausīties radio, mazgāt veļu utt.

 

Tiesa gan,  - ar katru dienu dienas miedziņš kļūs arvien īsāks, bet kādā brīdī vairāk jūtīgs, tas ir, bērns, iespējams, kļūs vairāk uzņēmīgs pret apkārtējām skaņām, trokšņiem. Un tas viss arī ir individuāli. Pavērojiet savu mazuli un pielāgojieties viņa vajadzībām.

 

Miegs mazulim ir ļoti svarīgs, jo tieši miegā mazuļi aug un attīstās, šis fakts ir pat zinātniski pierādīts.

 

Tomēr, kā norāda speciālisti, apmēram 30% vecāku saskaras ar bērna miega problēmām.

 

Tas neattiecas uz jaundzimušajiem: tie pamostas, kad vēlas ēst vai arī, kad jūt kādu diskomfortu (piemēram, ir pārāk karsti, auksti, moka kolikas, ir mitras autiņbiksītes utt.). Vecāku uzdevums ir to visu saprast un novērst diskomforta cēloņus.

 

Par bērnu miega problēmām tiek uzskatīts bezmiegs un miegainība, miega ritma traucējumi, nakts murgi utml. Divus – trīs gadus vecs bērns var slikti gulēt ne tikai slimības dēļ, bet arī piedzīvotā iespaidā, saspringuma, stresa dēļ, kas var rasties kā ģimenē, tā arī bērnudārzā. Tāpat slikti var gulēt dažādu baiļu dēļ – bail no tumsas, pērkona, suņiem, zirnekļiem utt.

 

Ja Jūsu bērns, kas jau paaudzies, atšķiras no citiem ar hiperaktivitāti, ir nervozs un nemierīgs, ātri uzvelkas, ar viņu ir grūti vienoties, viņš ir spītīgs, slikti mācās, ir bāls vai bieži slimo, iespējams tas ir pārguruma dēļ. Bet pārgurums ir viens no pamata iemesliem sliktai veselībai, sliktai uzvedībai un arī iemigšanas traucējumiem.

 

KO darīt? Mēs esam sagatavojuši nelielu sarakstiņu ar atbildēm, kas, kā mēs ceram, palīdzēs Jums šīs problēmas atrisināšanā!

 

- Pirms miega ir kārtīgi guļamistaba jāizvēdina. Svaigs gaiss palīdzēs mazajam ciešāk gulēt.

 

- Neļaujiet bērnam pirms miega spēlēt kustību spēles, dauzīties, skatīties TV vai spēlēt datorspēles.

 

- Lieciet bērnu gulēt vienā un tajā pašā laikā katru dienu.

 

- Lai gulētiešana Jums kļūst par sava veida rituālu: gultiņas sagatavošana, mīļākās rotaļlietas ielikšana gultiņā, silta vanniņa, skaistas pidžamiņas uzvilkšana, mīļākās pasakas priekšā lasīšana vai kādas mīļas dziesmiņas nodziedāšana.

 

- Lieciet savu mazo gultiņā, paglāstiet viņu, iedodiet bučiņu, paturiet rociņu, lai viņš iemieg ar drošības un aizsargātības sajūtu.

 

- Ja bērnam ir problēmas iemigt, bērns pretojas gulēt iešanai, ir nemierīgs, viņu moka bezmiegs, Jūs varat meklēt risinājumu kopā ar kompleksajiem homeopātiskajiem preparātiem. Viens no tiem ir  - Dormikind.

 

Dormikind tabletes©
150 tabletes



Homeopātiskas zāles miega traucējumu ārstēšanai zīdaiņiem un bērniem līdz 6 gadu vecumam.

Sastāvs:

  • Cypripedium pubescens D4*,
  • Magnesium carbonicum D10,
  • Zincum valerianicum D12.
     

Lietošana: Zīdaiņiem un bērniem līdz 6 gadu vecumam nozīmē lietot pa 1 tabletei 4 reizes dienā.

 

Tabletes ieteicams ieņemt pusstundu pirms vai pēc ēdienreizes, ļaujot tām lēni izšķīst mutē. Zīdaiņiem tabletes var izšķīdināt nelielā ūdens daudzumā.


Blakusparādības nav novērotas.

* D4, D10... – norāda atšķaidījuma potenci.

 

Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju.
Konsultējieties ar ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.
Bezrecepšu zāles. Lieltirgotavas cena ar PVN 5,82 Ls

 

Zāļu nepamatota lietošana ir kaitīga veselībai.

Zāles var nopirkt tikai aptiekās. Pieprasiet visā Latvijā!