Mūsu ģimene izvēlas Kleenex®!

08. Mar 2012, 09:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsu jautrajai ģimenītei bija iespēja testēt Kleenex® Balsam. Un tagad pastāstīsim par testēšanu sīkāk!

Mūsu ģimene novērtēja Kleenex®  salvetīšu maigumu, kopš dalības vienreizējā Sieviešu Kluba rīkotā konkursā, kur labākā, garšīgākā, skaistākā ēdiena autoram tika Kleenex salvetes oriģinālā iepakojumā.

Kopš tā laika, pērku tikai šīs salvetes. Iesnu laikā deguns kļūst jūtīgāks, un parastās salvetes "skrāpē" degunu, bet ar Kleenex tādu sajūtu nekad nav bijis.

Kad dēls vēl bija pavisam mazs, salvetes vienmēr bija pa rokai, jo tās bija pārbaudītas, uzticamas.

Milzīgs mīnuss šīm salvetēm ir tāds, ka tās nav atrodamas visos veikalos. Mūsu Mego tik tiešām nav, bet es tik un tā lietoju tikai šīs salvetes.

Ķeramies klāt atsauksmei: 

Pirmais pie salvešu salīdzināšanas ķērās Arsēnija tētis - mūsu ģimenes galva. Pēc tam, kad tēta rokās nokļuva salvetītes ar mentola aromātu, viņa seja sašķobījās asās smaržas dēļ. To viņš salīdzināja ar Zvaigznītes aromātu (kas tad Zvaigznītē tāds slikts? Hmm).

Bet salvetes ar kliņģerīšu balzāma aromātu viņš ātri iepakoja savā somiņā.

Bet es esmu "kritusi uz smaržām", tāpēc ar prieku lietošu gan salvetes ar kliņģerīšu balzāmu, gan salvetes ar mentolu.

Pats kungs un ķēniņš - Arsēnijs. Un viņam ir vienalga, galvenais, lai salvetes būtu mīkstas un maigas, tieši tādas, kādas ir Kleenex® Balsam!

Mūsu ģimene izvēlas Kleenex® Balsam! 

Kleenex® Balsam: dermatoloģiski testēti kabatlakatiņi ar kliņģerīšu balzamu! Tās lietojot, deguns tiek pārklāts ar ādu aizsargājošu, mikroskopisku  balzama kārtiņu. Kliņģerīšu balzams saudzē un palīdz pasargāt deguna ādu no apsārtumiem iesnu laikā.


Kabatlakatiņi pieejami gan lielajā, ģimenes iepakojumā - ērtā kastē, kuru turiet mājās, lai ir visiem pa rokai, gan mazajos kabatas iepakojumos, ko iemest ratu somā vai ielikt bērnam jakas kabatā, lai paņem līdzi uz bērnudārzu vai skolu.

Kleenex® Balsam Fresh: arī šīs salvetītes satur aizsargājošo kliņģerīšu balzamu, bet tām vēl piemīt atsvaidzinošs mentola aromāts - lai deguntiņiem vieglāk elpot!


Pieejams gan lielos, gan mazos iepakojumos!

Kleenex®Balsam-
Tavs iekaisušais deguns pelnījis maigu balzama pieskārienu!