Mazo solīšu dēkas vasarā! Pastāsti, kā Tavs mazais bauda vasaras priekus!

Mazo solīšu dēkas vasarā! Pastāsti, kā Tavs mazais bauda vasaras priekus!

22. Mar 2011, 11:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vasara ir pilnā plaukumā un arī mazie droši vien arvien vairāk laika pavada laukā, svaigā gaisā! Laižam bērnus plikām kājām, fotografējam aktivitātes brīvā dabā un iesūtat stāstus, ko mazās kājiņas dara vasarā!

 

Jautāsiet, vai bērnam noteikti jau jāskrien ar savām kājiņām? Noteikti nē! Piedalīties aicināti visi, visi - gan tie, kuriem šī ir pirmā vasara, gan tie, kuri paši jau skrien savām kājām! Tātad- nav neviena iemesla, lai nepiedalītos šajā konkursā, jo vasaru taču baudām mēs visi :)

 

Iesūti stāstus, bildes, video- visu,visu, kas parāda Tava mazuļa piedzīvojumus šajā vasarā!

Lūgums- norādiet, lūdzu, virsrakstā, ka rakstiņš paredzēts konkursam :)

 

Kā ikvienā konkursā,  arī šajā reizē bez balvām nepaliks!

 

- Labākais mazo solīšu dēku stāsts (vērtēsim fotogrāfijas un stāstu kopā)- laimētājs saņems Teddy Mountain rotaļlietas izgatavošanas piedzīvojumu! Šo nomināciju izvērtēs gan redakcija,gan Teddy Mountain veikals.

Foto: Māris Lapiņš

 

Nedēļas laimētājs saņems lielo balvu no Teddy Mountain veikala! Uzvarētājs varēs izvēlēties vienu lielo mantiņu, iedzīvināt to ar sirsniņu, uzpildīt ar mākoņiem pie īpaša vilcieniņa, izvēlēties draudziņam balstiņu un ietērpt to skaistā tērpā vai kostīmā. Visbeidzot - izdomāt draudziņam vārdu un izveidot tam dzimšanas apliecību.

Dāvanā no Teddy Mountain laimētājs saņems arī mugursomu, kurā jaunizveidoto sirdsdraugu ielikt nešanai mājās, kā arī pastāvīgā klienta karti!

 

- Mīļākās pēdiņas un kājiņas (vērtēsim jaukākās pēdiņu un kājiņu bildes) - laimētājs saņems Huggies® Little Walkers® autiņbiksītes.

 

- Populārākais pēdiņu stāsts (vērtēsim kopsummā balsojumu un Māmiņu Kluba redakcijas simpātiju) - laimētājs saņems ielūgumu uz Māmiņu Kluba lekciju pēc izvēles 10 latu vērtībā.


6

 

Konkurss ilgst līdz 17.jūlijam ieskaitot. Rezultātus paziņosim 18.jūlijā.

IESŪTI SAVU BLOGU ŠEIT!

1

 

17. Jun 2011, 15:13

Superīgs konkursiņš, jāpiedalās.

17. Jun 2011, 14:59

o kāreiz dosiemies uz laukiem pie vecmāmiņām un tur ķersim vasaras piedzīvojumus!