Mazās pēdiņas, kuras skrien pretī vasarai!

Mazās pēdiņas, kuras skrien pretī vasarai!

27. Mar 2011, 18:43 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Manam dēliņam patīk plikām kājiņām staigāt gan pa mājām.

 Gan laukā pa zālīti vai smiltiņām un ar par grantētu taciņu:D

 

ŠĀJĀ vasarā nu jau 2 otro gadu, kā Rodrigo pats var staigāt un izbaudīt ar savām pēdiņām zālīti, ūdeni un smiltis un citus jaukumus, ko sniedz māte daba!

 

Pagājušā vasarā Rodrigo baudīja vasaru ar visu sirdi. ŪDENS prieki nav iedomājami bez plikām pēdiņām. Tā kā dēliņam patīk arī ņurkot zem ūdens ,tad nu bija lielie prieki un pārsteigums mums, kad Rodrigo ņurkoja jūrā:D Jo tomēr salīdzinot ar baseina ūdeni jūras ūdens ir aukstāks. Bet nē dēliņam patika. Arī jūras smiltiņas dēliņam patika!

Neiztika arī bez maza baseiniņa mājas pagalmā pie krustēva. Rodrigo bija sajūsmā, tik nesaprata kāpēc ūdens tik maz:D ?

Plikās pēdiņas nebeidza priecāties par skaisto zālīti un uzdāvināto spēļu māju.

Tik jauki kad mazais var rūdīt savas pēdiņas un sildīties jaukajā saulītē. Rodrigo pagājušā vasarā iemēģināja arī savu lielo baseinu, kur mierīgi varēja ņurkot zem ūdens!

ŠOVASAR ESAM VĒL TIK BAUDIJUŠI VĀRTĪŠANOS PA SMILTĪM UN NELIELU PASTAIGU PA ZĀLĪTI . Bet viss vēl priekšā dzimšanas dienas svinības vasaras vidū domāju būs bauda nu jau nedaudz lielākajām pēdiņām.

 

Šajā zemāk redzamajā bildē Rodrigo ir molēmis pagulēt smilškastes  smiltiņās:D

Nesen bijām pastaigāties uz parku un mazais nolēma, ka jāvelk nost zandeles. Es no sākuma teicu, ka nevajag vilkt nost, jo ir mazi akmentiņi uz celiņa. Tad teicu dēliņam , lai mēģina paiet labāk pa zālīti. Bet pirms pēdu iesildīšanas , Rodrigo iedzēra ūdentiņu sēžot uz soliņa un visu laiku teica "atā atā ej!" Bērns bija priecīgs, ka ies staigāties. Protams , ka dēls no sākuma iemēģināja nesmuko akmeņaino grants taciņu:D Bet neko neteica jutās labi!

Vēlāk nolēma paskraidīt arī pa asfalta segumu:) Rodrigo ar tādu sajūsmu skraidija ar plikām pēdiņām un tik skaļi klaigāja "aaaaa tip tip" Tulkojumā varētu būt super tip tip kājiņām!

Pēc lielās skraidīšanas dēliņš apsēdās uz apmalītes un palika domīgs.

Vēlāk dēls atklāja , ka zālīte tomēr ir mīkstāka un patīkamāka pēdiņām

Bet vasaras sezonu plikajām pēdiņām dēls atklāja jau 10.  maijā, kad laukos kamēr mēs cītīgi strādājām un rakām puķu dobes. Rodrigo tikmēr spēlējās pa pagalmu ielīdis savā spēļu mājiņā. Es un Rodrigo tante ik pa laikam pieskatijām, bet nu mazais razbainieks! Bija lietaisns laiks un kājās dēlam bija gumijzābaki. Un ko Jūs domājiet dēls bija novilcis zābakus un zeķes un skrēja pa slapjo pļavu projām. Kad pamanija, ka mēs ieraudzijām skrēja vēl ātrāk!!! Tik foto mums nav nepaguvām šoreiz piefiksēt:D Tik šādas bildes, lai ir priekšstats par laika apstākļiem:)

Es atbalstu pliko pēdiņu brīvību pēc iespējas biežāk.

 

Piedalies Mazo solīšu dēku konkursā arī Tu un laimē Huggies autiņbiksītes vai kādu citu no 3 balvām!

1

Iesūti ziņu šeit!

1

14. Jun 2010, 21:56

Jā Burbuliti dažkārt arī mazais dēliņš uzvedās jau kā gluži liels dēls. Liekas , ka saprot tik daudz un es pati nesaprotu kā???😃

09. Jun 2010, 23:34

paasma- Dēliņš man kopš sāka velties nav apturams😃 Visu laiku kustībā kā ūdenszāle😃 😉 Un liels palaidnis visu laiku izdomā kādu nedarbu ko var sastrādāt😉

09. Jun 2010, 23:32

Sandrulish- Jā pirmajā bildē ir mana mamma un vecākais brālis un puse no jaunākās māsas😃 Liels paldies jautrs ir gan !!😉

09. Jun 2010, 14:37

Tiešām jaukas bildītes.
Mazais tik jautrs un smaidīgs...
P.S.Vai pirmajā bildīte ir tava māmiņa???
Tik ļoti līdzīgas....")

09. Jun 2010, 13:24

Super malači! 😃 Tāds foršulis!