Mazā rāpotāja sapņu rtaļlieta

Mazā rāpotāja sapņu rtaļlieta

26. Jul 2012, 20:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Manam mazajam princītim drīz jau apritēs 5 mēneši un līdz ar to arvien vairāk man galvā iešaujas domas par attīstošajām rotaļlietām.Rotaļlieta "Pavasaris", manuprāt, būtu lieliska dāvana Raivo jubilejā!

Pilt #1

Gribas, lai rotaļlieta būtu gan kā spēļmantiņa, gan  kā attīstošā mīļlietiņa mazajam. Savos pirmajos dzīves mēnešos Raivo ir ļoti daudz jauna apguvis un tagad sākas tas posms - rāpošana, kas mums jaapgūst, pareizāk sakot jāiemācās to visu darīt uz priekšu virzoties, jo uz doto brīdi mēs rāpojam uz atpakaļgaitu, lai gan mazais jau cenšās kaut ko ar uz priekšu, bet pagaidām nesanāk.

 

Aplūkojot toys.lv piedāvāto rotaļlirtu klāstu pašiem mazākajiem bērneļiem, es uzdūros uz rotaļlietu Pavasaris, kas tieši ir domāta mazajiem, priekš rāpošanas veicināšanas. Rotaļlieta ir košās krāsās un pats galvenais - muzikāla, kas manam puisītim ļoti patiktu.

 

Raivo jau ir sācis tvert mantiņas un vēl viens plus šai mantiņai ir tas ka tā ir ripojoša, jo mazais varētu viņu ripināt un censties tikt tai līdzi, tādā veidā attīstītos arī rāpošana uz priekšu mums. Vienozīmīgi mana izvēle būtu šī rotaļlieta, kas būtu lieliska dāvana mazajam uz pusgada jubileju 12 novembrī.

 

Piedalies blogu konkursā "Es vēlētos savam bērnam no Toys.lv...." un laimē rotaļlietu!

1

www.toys.lv