Mani mazie prieciņi...

Mani mazie prieciņi...

29. Jul 2012, 11:59 maijbite maijbite

Labdien!

 

Kopš meitas dzimšanas laika sev ir ievērojami mazāk (to varēs apliecināt jebkura māmiņa, kura neizmanto aukles, vecmāmiņu u.c. pakalpojumus). :) Taču par spīti visam, es mēģinu atrast laiku, lai palutinātu sevi. Lūk, kā to daru es. :)

 

Laiku žurnālu lasīšanai esmu atradusi gan tad, kad meitas vēl nebija, gan tad, kad meita bija maza (darīju to barojot), kā arī tagad, kad meitai jau ir gads. :) Es lasu žurnālus „Mans Mazais”, „Šūpulītis”, „Veselība”, „36,6° C”, patīk arī dažādi recepšu žurnāli, piemēram, „Ievas Virtuve”, „Pie Galda!” u.c. Ko tur liegties, dažkārt „iemetu aci” arī žurnālos „Privātā Dzīve” un „Kas Jauns”. Brīžos, kad izlaižu pastaigā vīru kopā ar meitiņu, vienmēr ieeju Māmiņu kluba mājaslapā un nesteidzoties izlasu jaunākos rakstus, paskatos jaunākos fotoblogus utt. (to daru arī ikdienā, bet tad nesanāk tik rūpīgi pievērsties visam, kas mani interesē).

 

Vēl viens sevis palutināšanas veids ir iešana vannā. Atstāju meitu vīra sabiedrībā un eju baudīt ūdens procedūras (man, kā vēzītim pēc horoskopa, ūdens patīk). :)) Paņemu savu greipfrūta smaržas ķermeņa pīlingu, dušas želeju, kā arī mitrinošas putas un vannas prieki var sākties. :) Pēc tam smaržoju kā sulīgs greipfrūtiņš. :))

 

Pēc vannas nenāk par ļaunu kāda krūzīte siltas tējas un pašcepta kūciņa (kopš meitas dzimšanas tās cepu gana bieži) vai šokolādes gabaliņš. :) Vēl man patīk palutināt ne tikai sevi, bet arī mājiniekus ar garšīgu ēdienu. :) Šodien uzcepu banānu kūku.

 

Lai gan ārā jau ir rudenīgi vēss, mūsu ģimenei tas netraucē doties garās pastaigās. Kas gan var būt labāks par manu mīļo (meitiņas un vīra) sabiedrību?? :) Arī tas ir sava veida lutināšanas veids, ņemot vērā, ka tas ir vienīgais fiziskās aktivitātes veids, ko šobrīd aktīvi izmantoju. :) Ja eju ārā kopā ar meitiņu un ratiem, tad mans iešanas temps ir ļoti ātrs. :) Tik ātrs, ka tad, kad ejam pastaigās arī ar vīru, viņam nākas vairākas reizes mani piebremzēt – viņš nevar tikt līdzi... :)) Bet kā gan savādāk lai noiet/noskrien to, kas uzkrājies no kūciņām?? :))

 

Labs palutināšanas veids ir skaistumprocedūru apmeklējums – frizieris, manikīrs. Frizieri sanāk apmeklēt ~ reizi gadā, jo, kad vienreiz izdomāju apgriezt matus par īsu, tad nākamreiz tos audzēju un tā visu laiku. Matus nekrāsoju un nebalinu jau sen – kā sāku pirms grūtniecības ataudzēt, tā arī turpinu ieturēt dabiskumu. :) Taču ikdienā matus palutinu ar matu masku vai balzāmu. :)

Senāk manikīru ārpus mājas taisīju biežāk, tagad sanāk retāk. Kādu laiku biju uzlikusi „liekos” nagus, bet sapratu, ka tas nav man.

Man tomēr patīk savi nadziņi.  

Vienreiz sezonā sanāk kārtīgi izstaigāties pa veikaliem un nopirkt gadalaikam atbilstošus apavus, apģērbus. Arī tas ir veids, kā varu uzlabot sev garastāvokli. :) Pats labākais ir tas, ka man NEPATĪK staigāt pa veikalu izklaides pēc, bet, ja man kas pašai jāpērk, tad gan. Rīt mani gaida pastaiga pa veikaliem bez vīra un bērna. :) Mazam priekam pietiek ar to, ja kaut ko nopērku savai meitiņai. :)

Tā, lūk, es sevi lutinu, jo es sevi ļoti, ļoti mīlu. :)) Mīliet sevi arī jūs, mīļās māmiņas – gan esošās, gan topošās! :))

 

BRĪVDIENU blogu konkurss: kā Tu sevi palutini šajā rudenī?

www.razotslatvija.lv

maijbite maijbite 10. Oct 2011, 12:44

Paldies! 😀