Kur iegādāties Kleenex® Balsam kabatlakatiņus?

23. Feb 2012, 11:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kleenex® Balsam kabatlakatiņi palīdzēs aizsargāt gan lielus, gan mazus degunus saaukstēšanās laikā. Kur iegādāties Kleenex® Balsam kabatlakatiņus?

Kleenex® Balsam atradīsi gan aptieku, gan lielveikalu plauktos, kas atrodas tuvāk tavām mājām!

Tā kā īpaši tālu nenāksies doties, lai iegādātos salvetes vai kabatlakatiņus ar aizsargājošo kliņģerīšu balzamu! Tavs deguns noteikti pateiks "Paldies", jo mēs taču visi zinām,cik sakairināta ir āda pie deguna iesnu laikā, kad nemitīgi tiek izšņaukts deguns vai noslaucīts tekošais deguns! 

Kleenex® Balsam: dermatoloģiski testēti kabatlakatiņi ar kliņģerīšu balzamu! Tās lietojot, deguns tiek pārklāts ar ādu aizsargājošu, mikroskopisku  balzama kārtiņu. Kliņģerīšu balzams saudzē un palīdz pasargāt deguna ādu no apsārtumiem iesnu laikā.


Kabatlakatiņi pieejami gan lielajā, ģimenes iepakojumā - ērtā kastē, kuru turiet mājās, lai ir visiem pa rokai, gan mazajos kabatas iepakojumos, ko iemest ratu somā vai ielikt bērnam jakas kabatā, lai paņem līdzi uz bērnudārzu vai skolu.

Kleenex® Balsam Fresh: arī šīs salvetītes satur aizsargājošo kliņģerīšu balzamu, bet tām vēl piemīt atsvaidzinošs mentola aromāts - lai deguntiņiem vieglāk elpot!


Pieejams gan lielos, gan mazos iepakojumos!

Kleenex®Balsam-
Tavs iekaisušais deguns pelnījis maigu balzama pieskārienu!

 

Padalies informācijā, kuros veikalos esi redzējusi/ iegādājusies Kleenex® Balsam!