KRISTĪNE: Vēlos iegūt iedvesmu cīnīties tālāk

KRISTĪNE: Vēlos iegūt iedvesmu cīnīties tālāk

11. Oct 2010, 15:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nolēmu arī es mēģināt veiksmi konkursā. Mani sauc Kristīne. Esmu mamma savam mīļajam dēliņam, kuram 24,janvārī paliks gadiņš.

 

Viņš mūsu ģimenē ir pirmais bērniņš, tāpēc katrs viņa panākums liekas tik satriecošs!!! Pirmais smaids, pirmie zobiņi ,pirmais ''rāpojiens'', pirmie solīši....neaizmirstami mirkļi!

 

Viss liekas tik skaists un jauks, kamēr ceļā negadās mans lielākais šā brīža ienaidnieks-spogulis...

 

Atspulgs tajā liek man saskumt uz visu dienu. Pēc bērniņa piedzimšanas esmu ļoti mainījusies un pieņēmusies svarā. Drēbju skapis ir pārkārtots desmitiem reižu un drēbes ,kas palikušas par mazu krājās kaudzē.

{pic:1}

Pirms grūtniecības

Tagad ''ejošās'' ir tās ko vilku grūtniecības laikā. Pa grūtniecības laiku pieņēmos 30kg,svēru 95kg,pēc dzemdībām ''nokritos'' līdz 80kg,bet nu jau ir atpakaļ 95kg. Skumji,lai arī cīnos, bet bez rezultāta.

{pic:2}

Tagad

Uzskatu, ka mans dēliņš ir pelnījis skaistu un laimīgu mammu, kurai nav jāmūk no spoguļa un baisā atspulga tajā. Tāpēc ceru ar Jūsu palīdzību vismaz uzlabot to, kas ir iespējams, varbūt atgriezīsies dzīvesprieks un smelšos iedvesmu cīnīties tālāk!

 

Kristīne Kuzma

Piedalies arī TU jaunajā konkursā "GRIBU BŪT SKAISTA"!

Sūti savu pieteikumu uz kristine@maminuklubs.lv

31. Jan 2010, 16:20

Paldies daudzmamma !Lai Tev veicas!!!

21. Jan 2010, 10:48

Kristīne, pēc sevis zinu, ka mani nemierina vārdi, tu arī tagad esi skaista, tavs galvenais uzdevums ir būt mammai, u.c. Pati arī cīnos ar 95 kg un katru rītu mostos, lai ēstu mazāk, jo ko tur liegties - tā ir galvenā problēma. Iespējams, ka Tevi uzmundrinās, tas, ka Tu neesi vienīgā 95 kg mamma, kas reiz bijusi skaistāka un tievāka. Cīnāmies kopā un, lai Tev izdodas!

19. Jan 2010, 23:24

Mīļās meitenes,paldies par jaukajiem vārdiem!Man pat asaras saskrēja acīs lasot...tiešām milzīgs paldies par atbalstu!!!!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

Es jau smejos, ka pēc pirmā bērna atmetu ar roku savai "modeles karjerai" un "vairāk uz mēles nekāpšu"😀😀

19. Jan 2010, 10:41

Lai veicas konkursā!!
Es par Jums,iekšējais skaistums ir pats svarīgakais,un liekie kg pazudīs vaig mazu nepacietību...Un galvenais ka tagad esi brinišķīga mamma savam dēliņam😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

Kristīn, nedomā, ka neesi tagad skaista! Tikai mainījušās lomas - tagad vairāk esi mamma😀