Krāsas, kas dominē bērnu pavasara apģērbos

Krāsas, kas dominē bērnu pavasara apģērbos

15. Mar 2012, 00:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Vakar noplūcu pirmo sniegpulkstenīti un uzdāvināju meitai,domājot,ka nu ir laiks pavasarim un arī pavasara apģērbiem.

Lai gan nesekoju līdzi bērnu modei (jā, arī tāda ir), pavasarī un vasarās tā vien gribas uzvilkt meitai un dēlam ko košāku.

Tomēr lai gan lielākiem bērniem krāsu izvēle jau ir bagātāka un meitai ir gan koši zilizaļie toņi, gan sarkanais, gan violetīgais, gan rozā, tad puikam bez tradicionāli zilo grūti atrast zēnu apģērbus dažādās krāsās. Man patīk Lindex piedāvājums,kur izmantoju  īpašo piedāvājumu, lai tiktu pie krāsainiem komplektiņiem ar bodijiem un bikšelēm, kurā mazais jūtas gan ērti, gan izskatās krāsaini.

Padalīšos kritērijos,kas man ir svarīgi, izvēloties apģērbu:

Bērnu apģērbi variē no pavisam meitenīgiem un rotaļīgiem līdz tādiem,kas padara bērnus pieaugušākus nekā viņiem vajadzētu būt.

Mīksta kokvilna, elastīgs kokvilnas audums, poliesters, flīss, džinss- šie ir tikai daži no variantiem, no kā var tikt izgatavoti bērnu apģērbi. Izvēloties veikalā kādu apģērba gabalu, es pārdomāju, kur meita to vilks, kādā gadalaikā utt. Sintētisks apģērbs nebūs ērts vasarā un siltās dienās, savukārt kokvilnas krekliņš,ko var papildināt dažādi zīmējumi, izšuvumi,būs tieši laikā. Pašreiz esmu pavasarīgas kleitiņas meklējumos meitai :)

Tā kā bērni izaug ātri, tad nav tā, ka pievēršu kvalitātei noteicošu uzmanību, drīzāk pievēršu uzmanību tādām detaļām kā pogām(vai tās būs viegli aiztaisāmas/attaisāmas), cik mīksts ir materiāls apģērbam, kas saskarsies ar ķermeni..

Mūsu mājās ir mājas drēbju un bērnudārza drēbju plaukts. Mājas drēbju plauktā meita var paviesoties, kad vien vēlas (pārģērbšanās mums iet uz urrraaa!), savukārt bērnudārza drēbju  plauktā glabājas izejamās drēbes uz bērnudārzu, dodoties ciemos vai uz kādu pasākumu. Smalkākas drēbes, t.i., kleitas karājas skapī. Pērkot apģērbu apdomāju, kur meita vilks šo apģērbu, cik bieži, vai viņa spēs kustēties un ērti justies konkrētā pasākumā. 

Protams, apģērba kopšana. Ja vienreiz esmu iegādājusies apģērbu, to izmazgājusi un redzu, ka kvalitāte ir krietni pasliktinājusies, no šāda veida audumiem mēģinu turpmāk izvairīties, un otrādi- ja redzu,ka iegādātais topiņš neizbalē, labi mazgājas, tad iegādājos vēl kādu. Pašreiz topā ir nopirkt vienkrāsainu topiņu ar garām/īsām rokām un pašām mājās virsū uzlikt zīmējumu (tapa krekliņš ar taurenīti un otrs ar Hello Kitty). Tā teikt- pašas ražojam :)

Kādas krāsas dominē Tavu bērnu apģērbos?

Kur šajā pavasarī iegādāties košākos apģērbus?

Padalies informācijā, kur esi redzējusi izdevīgus apģērba piedāvājumus puikām un meitenēm!