Ko vilkt, ja ir liekais svars?

Ko vilkt, ja ir liekais svars?

14. Oct 2010, 22:23 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņa Rebeka Šulca turpina "sērfot" pa interneta lapām, atrodot daudz ko interesantu un noderīgu. Šoreiz par to,kā ģērbties, ja ir liekais svars!

 

Vajag sākt ar apakšveļu, noteikti jāizvēlas, tādu, kas notur visu lieko vietās un neļauj ne kratīties, ne izspiesties. Elastīga veļa ikdienā būs tieši laikā, bet ja plānots kāds intīmāks vakariņš var izvēlēties seksīgu korsetīti.

{smallpic:1}

Kleitas – sievietēm tievākām un daiļākām ļaus izskatīties kleita, kas apskauj figūru uzreiz zem krūtīm. Ja problemātiskā zona ir gurni, tad nav nekā labāka par kleitu, kas lejasdaļā paliek platāka. Tomēr paplašinājumam jābūt nenozīmīgam. Pārāk liela atšķirība starp kleitas apakšu un vidukli vizuāli pieliks pāris liekus kilogramus. Kleitas augšdaļa var būt jebkāda, bet visslābāk piestāvēs dziļš erotisks trīsstūrveida izgriezums vai augšdaļa bez lencītēm. Korpulentas, temperamentīgas sievietes velk melnas, stingras kleitiņas, nevis brīvu spilgtu tērpu, kas ļauj izskatīties dzīvespriecīgai. Korpulenci arī vajag mācēt pasniegt ar cieņu.

{smallpic:2}

Apavi – pie katra apģērba, protams, jāpieskaņo apavi, liekā svara dēļ nebūtu veselīgi staigāt pārmērīgi augstos papēžos, optimālais papēža augstums ir  septītā daļa no pēdas garuma, tas ir apmēram 3-4 cm, bet  noteikti nevajag liegt sev dažkārt arī iekāpt augstākās kurpēs, ja jums tas liek justies labi, jo nostiepta kāja izskatās slaidāka.

Bikses – Var izvēlēties gan džinsas, gan auduma bikses, bet vajag ielāgot, lai kā tu vēlētos, kaut tev būtu mazāks izmērs, tomēr nevajag spīlēties iekšā mazākās biksēs, tas būs redzams uzreiz un izskatīsies vēl sliktāk. Vislabākās ir vienkrāsainās bikses, vai bikses ar vertikālām svītrām,  jo vertikālas svītras jebkuram apģērba gabalam liks jums izskatīties vizuāli tievākai.

{smallpic:3}

Blūzes, topi, krekli, žaketes – noteikti kaut ko brīvi krītošu, augšdaļā var vilkt arī kaut ko košāku, bet ar krāsām nevajag pārspīlēt lai neizskatītos smieklīgi. Piegulošus apģērbus ieteiktu vilkt vienkrāsainus ne pārāk spilgtus.  Blūzei būtu jābūt nedaudz pagarinātai, mazliet pāri jostas vietai.  Apaļākām sievietēm ieteiktu valkāt garās žaketes, tās apsegs visus apaļumus un liks jums izskatīties elegantākām. Visideālākais risinājums ir tunika, gan īsākas, gan garākas un tās var būt arī košos toņos, zem tunikas vispiemērotākās būs džinsas. Vai Allas Pugačovas stiliņa piekritējām iespējams  iztikt ar legingiem, vai zeķubiksēm, kombinācijā ar garo tuniku vai īso volānkleitiņu.

Svārki – Svārkus pavisam noteikti VAR vilkt, bet tie ir rūpīgi jāizvēlas atbilstoši ķermeņa formām, tie nedrīkst būt pārāk īsi, tie nedrīkst būt pārāk apspīlēti, tie nedrīkst  izcelt gurnus, un tie nedrīkst arī būt pārāk milzīgi, plandoši.  Labs risinājums ir augstais viduklis, kad blūze vai krekliņš ir iekšā svārkos un svārki beidzas zem krūtīm.

{smallpic:4}

Aksesuāri -  tiem jāpilda funkcija, apslēpt defektus , nevis izcelt tos, tādēļ aksesuāri  jāizvēlas rūpīgi. Neieteiktu valkāt rotaslietas, kuras ir apspīlētas, gan ķēdītes, kuras pārāk cieši ap kaklu, gan pulksteņi un rokassprādzes, kuras ir iespiestas miesā. Jāizvēlas brīvi krītošas, garas nokarenas  ķēdītes, garie auskari, uzmanīgi ar masīvajām rotām, citām piestāvēs citas padarīs vēl apaļākas, tas atkarīgs no ķermeņa uzbūves un apģērba kas tobrīd mugurā.

 

Iesaku smelties idejas apģērbiem, šajā mājas lapā  http://www.youngfatandfabulous.com  , tur ir labi padomi un piemēri, kā ģērbties, lai izskatītos vienkārši fantastiski, arī ja ir liekie kilogrami.

Un vēl piemēru var ņemt no Baibas Sipenieces, viņai vienmēr ir interesanti un glamūrīgi apģērbi.

{smallpic:5}

 

Rebeka Šulca

23. Jan 2010, 18:02

😀
es ar šo to saprotu no šīs tēmas- un par visiem 100% piekrītu Ievas viedoklim par bildēs attēlotajiem apģērbiem!

23. Jan 2010, 16:13

Viesis23.01.2010 15:37:03
Un tu jūties ļoti asprātīgs izmetot tik orģinālu piezīmi- "žetons" par ideju.
Redz, apaļīgumam ir daudz un dažādi cēloņi- sākot ar hormonālām problēmām, beidzot ar masīvu kaulu uzbūvi.
Bet aprobežotībai, diemžēl cēloņu nav- tāds vai nu cilvēks ir vai nav.
Tā ir liela maksla un laime uz pasauli un cilvēkiem skatīties radoši. Un dažādība izkrāso pasauli un padara to tik skaistu. Bieži vien daža laba apaļīga sieviete izskatās daudz seksapīlāka, skaistāka kā tievā . Tas nu ir fakts. Bet žēl, ka Tu to nemāki saskatīt. Ik katra vēlās būt skaista - arī aizejot līdz trenažiera zālei.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

ieva

Ļoti priecāsimies, ja ar'o Tu pievienotos ar saviem padomu rakstiem kādreiz MK!!

Ja Tev sanāk laiks , uzraksti kādu rakstiņu!

kristine@maminuklubs.lv

22. Jan 2010, 19:27

Katrā gadijumā- visu cieņu par ieguldīto darbu!

22. Jan 2010, 18:32

Tā kā pati neesmu ne gara , ne arī trakot perfektu augumu- ir sava pieredze + esmu gan beigus apģerba dizainu, gan strādājusi modes salonā- reāli praksē risinājusi šādus "atjautības" uzdevumus.

Rebeka- neapvainojies, bet ja šajā lapā var smelties labas idejus- pieņemu, ka tas ir joks. Manas domas- kliusās šausmas.

Pirmkārt- ne vienmēr pie vainas ir liekais svars. Ļoti bieži šo apjoma efektu rada ķermeņa īpatnības- masīva ķermeņa uzbūve, kam ar lieko svaru nav nekāda sakara- plati pleci un gurni, strups kakls, īsas kājas......

Runājot par svārkiem un attēliem- vienīgais daudz maz pieņemamais siluets ir rozā kleita. Visur citur ir problēmas ar proporcijā. Jā, augstā josta ir labs variants- piezpiež punci, pagarina ķermeņa apakšējo daļu, bet pie nosacījuma, ka ir atbilstošas propurcijas. ja sieviete ir maza auguma ar lielām krūtīm un ja viņa uzvilks svārkus ar izteiktu augstu jostuun krokotu apakšu, viņa izskatīsies smieklīgi.
Dzelteno svārku piegriezums ir labs, bet par īsu. Ja svārki būtu nedaudz virs celīša, viss būtu ok. JO- proporcionāli apģērbtās auguma daļas ir sadalīts 2 vienadās daļās, kas padara augumu strupu.
Svītrainie svārki- pārāk daudz horizontālu līniju, kas augumu vizuāli padara druknāku, kā tas patiesībā ir.
Pelēkie svārki- pārāk augsta josta, beidzas uzreiz zem ļoti lielām krūtīm un uzreiz tāds puf. Ja svārki būtu pēc piegriezuma kā dzeltenie un garāki, būtu labi. Vai pirms krokojuma teilītisun tad tikai krokojums, kas sākas ķermeņa platākajā vietā, arī būtu labi.
Visur ir problēmas ar garumu- jābūt tomēr paškritiskam. Protams gribās īsāk, īsāk, bet ja gribās izskatīties tievāka, tad svārkiem, īsbiksēk ir jābeidzās kājas šaurākajā vietā.

Patiesībā nav tāda apģērba gabala, krāsas, ko nevarētu izvēlēties apaļīgu formu īpašnieces. Galvenais ir jābut perfektam fasonam, piegriezumam, un kas pats galvenais- paškritiskam skatam uz sevi.
Lai cik foršas būtu šādas mājas lapas- bieži vien padomi ir tādi- ar Dievu uz pusēm. Ne viss visiem piestāv. Pie vainas var būt matu griezums, sejas forma, ķermeņa defekti. Tas ir ta pat kā ar ceļa satiksmes noteikumiem- lai cik perfekti iekaltu noteikumus, nekad mūžā, neviens nebrauc pēc grāmatas, jo ir 101 situācija, kas grāmatā nav uzrakstīta.

man ļoti patika padoms par rotām- bieži vien ar to viss kopskats tiek samaitāts. It sevišķi ar pulksteņiem, aprocēm, rokassprādzēm , kas uzstīvēti uz rociņas un izskatās kā tāds šķiņķītis.


22. Jan 2010, 14:46

Ļoti interesants rakstiņš,Paldies!😀