Kāpēc bērni slimo..

Kāpēc bērni slimo..

01. Mar 2012, 15:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nav bērnu, kas būtu izauguši bez slimošanas. Pat ne norūdīšana vai pareizs dzīvesveids nevar pilnībā atbrīvot no saslimšanas ar bērnu kaitēm. Pie lielā skaita dažādu saslimšanu bērni līdz gada vecumam slimo pamatā ar infekcijas slimībām.



Katrs vairāk vai mazāk izglītots cilvēks zina, ka imunitāte ir spēja organismam pašam sevi aizsargāt. Aizsargāt no vīrusiem un baktērijām, no indēm un dažām zālēm, no organisma nenormālībām (piemēram, vēža šūnām).


Daži faktori, kas izpilda aizsargājošo lomu organismā, tiek izstrādāti organisma iekšpusē.

 

Daļu imunitātes bērns iegūst no mātes, kuras krūts pienā ir augsta imūno vielu koncentrācija. Tā gan nav ļoti augsta, bet ir pietiekama. Tomēr pamatā mazuļa imūnsistēma nav pilnīga.

 

Iedzimta imunitāte strādā pret tām infekciju slimībām, ko izslimojusi mamma, un arī tā ir tikai uz neilgu laiciņu – uz kādiem 3-4 mēnešiem, ideālā gadījumā – uz sešiem mēnešiem, ja bērns tiek barots dabīgi, protams. Tāpēc pareizi vajag audzināt bērnu jau no tā dzimšanas, lai uz 3-6 mēnešu vecumu padarītu viņu spējīgu cīnīties ar infekcijas slimībām.

 

Vecākiem ir jāzina, ka galvenā un unikālā rakstura iezīme jaundzimušajam ir viņa spēja pielāgoties apkārtējai videi. Jaundzimušais no maz kā baidās, tāpēc pie visa ir iespējams pierast, ja viņam mazliet palīdz.


Kad nav nepieciešams pierast (pie sāta sajūtas, pie tīrības, siltuma) – pierašanas sistēma bērnā vienkārši atslēdzas. Ja pirmo divu – trīs mēnešu laikā Jūs radīsit bērnam  siltumnīcas efekta apstākļus, tad tālākā eksistence bez tādiem apstākļiem viņam būs ļoti grūta!


Tātad, cilvēka spēja pretoties infekcijām noslēdzas imunitātē, kuras izteiktība ir atkarīga, pirmām kārtām, no dzīves veida.

 

Iedzimta un iegūta vāja imūnsistēma ir biežas slimošanas cēlonis, un tas, kā likums, vecākos rada vēlmi šo imūnsistēmu uzlabot.

 

Immunokind tabletes ©


150 tabletes

 

Homeopātiskas zāles imūnsistēmas stiprināšanai bērniem un zīdaiņiem.


Sastāvs:

  • Calcium carbonicum Hahnemanni D6*,
  • Calcium fluoratum D6,
  • Calcium phosphoricum D6,
  • Sulfur jodatum D12.

 

Lietošana: Bērniem līdz 6 gadu vecumam nozīmē lietot pa 1 tabletei 3 reizes dienā.

 

Tabletes ieteicams ieņemt pusstundu pirms vai pēc ēšanas, ļaujot tām lēni izšķīst mutē. Zīdaiņiem tabletes var izšķīdināt nelielā daudzumā ūdens. Blakusparādības nav novērotas.

* D6, D12 – norāda atšķaidījuma potenci.

 

Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju.

Konsultējieties ar ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

Bezrecepšu zāles. Lieltirgotavas cena ar PVN 5.82 Ls.



Zāļu nepamatota lietošana ir kaitīga veselībai.
Zāles var nopirkt tikai aptiekās. Pieprasiet visā Latvijā!