Kaķenīte Munka

Kaķenīte Munka

20. Feb 2011, 18:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsu ģimenes mājdzīvnieks ir kaķenīte Munka. Viņa ir nedaudz vecāka par meitiņu Adrianu un ieradās pie mums tieši tajā dienā, kad piedzima meitiņa – tāda interesanta sagadīšanās.

 

Kaķenīti dabūjām kā dāvanu no Adrianas omītes, kurai ir pašai melna kaķene, un Munka ir viņas kaķēns.

 

Munka ir mūsu ģimenes pilntiesīga locekle jau no pirmās dienas, kad šeit ieradās.
 
{smallpic:1}
{smallpic:2}
 
Ar meitiņu Adrianu viņa sadzīvo ļoti labi, lien klāt mīļoties, citreiz ielec gultiņā, guļ blakus Adrianai, uztraucas ja mazā sāk raudāt. Protams, ja meitiņa sāk kaķi par daudz spiest un kaitināt, tad viņa parāda arī nadziņus. Kā teikt – kaķis ar raksturiņu.

 

Munkai vislabak garšo sausā kaķu barība, malta gaļa un svaiga cūkas gaļiņa. Desu vai cīsiņus gan viņa ēd nelabprāt un uz žāvēto desu vispār virsū neskatās. Īpašs gardums viņai ir svaigas zivtiņas.
 
{smallpic:3}
{smallpic:4}
 
Kuriozi ar Munku? Ha- ha! Viņa mums ir viens liels kuriozs ar to, ka ir MELNS kaķis. Sākumā visas kaimiņu tantītes pukstēja, ak dievs, kāpēc jums tieši melnu kaķi vajadzēja un kad gāja pāri ceļam, ja Munka pārskrēja pāri, tad spļaudījās un krustu meta un pat viena mānticīga sieviete nebrauca pāri vairs ceļa, kur mūsu kaķis pārskrēja. Viņa apstādināja mašīnu un brauca atpakaļgaitā cauri pagalmiem, lai tiktu tālāk. Ha- ha! Tas tik bija joks, es tā pārsmējos, jo tieši manā acu priekšā tas notika.
 
{smallpic:5}
{smallpic:6}
 
Bet kāpēc tieši melns kaķis? Jo tas ir manam vīriņam simbols pēc horoskopa un viņš ļoti gribēja melno kaķi.

 

Tāds nu ir mūsu mājdzīvnieks un pats galvenais, ka meitiņai liels prieks par dzīvnieciņu.Mācam mīļot kaķīti un paijāt un, ka dzīvnieciņi jāmīl.
 
{smallpic:7}
{smallpic:8}

 

Sandra Voitkāne

 

Pastāsti arī Tu par saviem mājdzīvniekiem- Taviem ģimenes locekļiem! 

Iesūti ziņu šeit!

13. May 2010, 12:03

ooo, tik daudz?
Un turat viņus sētā vai pa māju???😀

12. May 2010, 23:17

Jā, manējais ir safanojies par melniem kaķiem, bet man gribētos sunīti, jo mans bērnības mājdzīvnieks bija liels suns - kollijs...Un bija tik forši katru rītu un vakaru vest viņu pastaigās un izskrieties pa mežu...Vismaz bija iemesls iet ārā....😀😀😀