Kā Tu izvēlējies autosēdeklīti savam mazulim?

Kā Tu izvēlējies autosēdeklīti savam mazulim?

28. Mar 2012, 14:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmajos 5 dzīves gados noteikti aktuāls jautājums ikvienam vecākam ir par autosēdeklīšu izvēli, lai zīdainītis un pēc tam arī lielāks bērns justos droši, pārvietojoties ar automašīnu. 


Kā Tu izvēlējies autosēdeklīti savam mazulim un pēc tam jau lielākam bērnam?

Vai vadījies pēc kvalitātes, cenas, ieteikumu, dizaina, brenda kritērijiem? Varbūt iegādājies pirmo, kas bija veikalu plauktos? 

 

Ko Tu gribētu uzzināt par autosēdeklīšiem un to izvēli?

 

Ja vēlies uzzināt vairāk par drošību auto, kā arī iepazīties ar Mercedes Benz bērnu sēdeklīšu priekšrocībām un drošības garantijām,kā arī uzdot interesējošos jautājumus Māmiņu Kluba ekspertiem, nāc 3.jūnijā uz Domenikss Bērnu drošības dienu!

 

PIESAKIES UZ PASĀKUMU ŠEIT! 

Pasākums ir BEZMAKSAS un notiks Rīgā, Krasta ielā 34!

taschinka taschinka 31. May 2011, 18:28

Mēs,kad pirkām skatījāmies uz drošību un tad uz cenu,ja pirmajā reizē mazliet pažēlojām naudu un nopirkām 0-18kg,bet beigās izrādījās,ka tajā vēl tik maziņš nevar sēdēt,labi,ka pašvaldība 0-13 iedot uz gadu lietošanā.
Otro jau pirkām ilgi meklējot,lai ir labs,drošs.Nopirkām šādu 15-36kg pa 80ls
Bet tagad jau es gruda šai ziņā,esmu daudz salasījusies,zinu,kas nepieciešams labam beņķim.Tā kā pirmais jāņem 0-13kg nevis kā mēs dēļ nezināšanas nodomājām,ka 0-18 būs labs.

princesemince princesemince 31. May 2011, 16:14

man vēl ļoti labi šķiet Kiddy autokrēsli, kas ir mazulim ļoti ērti izveidoti, kā arī no drošības viedokļa pietiekami aprīkoti.

31. May 2011, 16:10

Kā otrais - Maxi Cosi, piemēram 😀

princesemince princesemince 31. May 2011, 16:02

man arī kaut kā līdzīgi, ka, ja būs jāizvēlas vēlreiz, šādi tādi kritēriji mainījušies. iespējams, Concord Ultimax izmantošu kā pirmo autokrēsliņu, bet vispār jau mani diezgan spēcīgi "uzrunā" gazeles minētais guļus nolaižamais.
neturi sveci zem pūra un pastāsti, kuri Tevi tagad uzrunājuši labāk kā Chicco 😉

princesemince princesemince 31. May 2011, 16:00

bet gan jau arī Tev ir kaut kāds sēdeklīšu tops, ne?

31. May 2011, 15:36

Pirmais krēsliņš bija Chicco - lēzens, viegli, bet droši piesprādzējams, mazais vienmēr saldi čučēja. Otrrais mums stāv Latvijā automašīnā joprojām - arī Chicco, no 9 līdz 36 mēneši, regulējama atzveltne, lai muguriņa nebūtu pilnīgi taisna, lai ir ērti gulēt. Atskatoties, tagad pirktu citus krēsliņus. Otrajam noteikti izvēlēsimies citus. Zinu, kurus 😀

princesemince princesemince 31. May 2011, 14:12

kad biju vēl gaidībās, jāatzīst, neko daudz neinteresējos par autokrēsliņiem, tādēļ pirmo iegādājos pavisam vienkārši - kuru var uzstādīt uz ratu rāmja. autokrēsliņš bija pietiekami veiksmīgs - pietiekami guļus stāvoklī, taču jau pēc dzemdībām aptvēru, ka vajadzēja tomēr meklēt autokrēsliņu, kuru var nolaist guļus stāvoklī, neskatoties, ka tie maksāja dārgi. diezgan daudz un lielus gabalus pārvietojamies ar auto, šobrīd man šis guļus stāvoklis autokrēsliņam šķiet gandrīz primārs.
lai nu kā - no pirmā autokrēsliņa izauga ļoti ātri - 5 mēnešu vecumā vairs jau nederēja. tā kā mazais nesēdēja, pirkām 0-18kg, izvēlējāmies Concord Ultimax - reāli atmaksājies šis ieguldījums vairākkārt, jo pat podiņapmācības laikā ir superērts - viegli noņemams pārvalks, savukārt, ja kas iztek cauri, tad krēsla apakša ir no metāla konstrukcijas, līdz ar ko tiek pasargāts automašīnas krēsls. šobrīd bērns pietuvojies jau svara augšējai robežai, taču atzīšos, ka man ir neizsakāmi žēl, ka no šī autokrēsla būs jāšķiras.