Kā parūpēties par mazuļa ādu šajā rudenī?

Kā parūpēties par mazuļa ādu šajā rudenī?

08. Oct 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs visi zinām, ka ausais rudens un ziemas vējš ir īsts izaicinājums zīdaiņa jutīgajai ādai-sasprēgājušas lūpas, sauss deguns, vēja appūsti vaigi. Protams, ir svarīgi bērniņu pareizi saģērbt siltās cepurēs, cimdos un mēteļos, bet ir ļoti svarīgi arī aizsargāt atklātās ķermeņa daļas un jutīgo ādu, sevišķi sejas ādu. Tieši tāpēc rudens vējos palīdzēs Bubchen Wind and Wetter krēms!

Bērniem jāspēlējas svaigā gaisā ar aizsardzību!

Latvijas saulainais laiks šajā rudenī iepriecina, tomēr laiks mēdz būt mainīgs- te saule, te vējš, te lietus, tāpēc,paliekot vēsākam laikam aiz loga, ir vērts padomāt par krēma lietošanu, kas paredzēts vējainām dienām.

Kur gan bērns var stiprināt imunitāti labāk kā pastaigās svaigā gaisā, tomēr lai to izbaudītu un pēc pavadītām stundām jutīgā āda nebūtu sausa, nepieciešama pienācīga aizsardzība.

Dabiska ādas aizsardzība visiem laikapstākļiem

Bübchen Wind & Weather Cream sastāvā ir karitē eļļa, pantenols, kas ar speciālo dabīgo vielu komplektu nodrošina ādai neaizstājamas taukskābes un mitrumu, stiprina dabīgās ādas aizsargspējas un saudzē zīdaiņa ādu.

Krēms īpaši saudzīgi aizsargā un kopj maigo un jūtīgo zīdaiņa ādu ar mandeļu eļļu un vitamīnu E. Tas stabilizē ādas mitruma saturu un novērš tās izžūšanu. Šis krēms ir piemērots arī pieaugušajiem, tāpēc iegādājoties šo krēmu, būsi parūpējusies par veselīgu sejas ādu gan bērnam, gan pieaugušajam šajos aukstajos vējos!


Bubchen - maigākajai ādai pasaulē!