Jauns blogu konkurss: Mūsu vasaras peldēšanās un sauļošanās soma

Jauns blogu konkurss: Mūsu vasaras peldēšanās un sauļošanās soma

05. May 2012, 19:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dodoties baudīt vasaras peldes pie ūdenstilpnēm, jāparūpējas arī par pašu mazāko atpūtnieku lietām. Ko Tu ņem līdzi, dodoties vasarā atpūtai pie ūdens? Piedalies blogu konkursā un laimē Huggies Little Swimmers peldēšanās autiņbiksītes!

 

Kas Tev ir jādara?

 

Iesūti blogu ar bildītēm caur podziņu „Kļūsti par Māmiņu Kluba autoru” ,pastāstot un vēl labāk-parādot, kas īsti ietilpst jūsu ģimenes peldēšanās un sauļošanās somā- peldkostīms vai peldēšanās autiņbiksītes, sauļošanās krēms, dvielis, kāda ūdens pudele, cepurīte, smilšu rotaļlietas.. Šķiet, sarakstu varētu turpināt un turpināt, tāpēc nu laiks jūsu stāstiem!

 

Gaidīsim blogus līdz 18.augustam, uzvarētāju paziņosim 19.augustā.

 

Balva

Protams, ka visai vasarīga un noderīga- Huggies Little Swimmers mazajam peldētājam!

28. Jul 2011, 20:17

Mūsu peldes sākums ir bijis pavisam vienkārš. Tā ir maza balta vanniņa ar sagatavotu siltu ūdeni un tajā ir ieklāts autiņš, jo esmu pavisam maza. Pēc peldītes es saņemu mammas pupu un tad viegli varu aizmigt. Dodotie kau kur ārpus mājas, tuvāk pie jūras vai dīķa varu ūdenī noraudzīties no mammas klēpja, kā tie pārējie priecājas par ūdeni. Bet zinu kad paaugšos arī Es varēšu priecāties, šļakstīties un smieties par slapjajām drēbēm.

24. Jul 2011, 17:24

Meitiņai Katei ļoti patīk ūdens.Mūsu somā ietilpst sauļošanās krēms, dvielis,dažādas mantiņas, tējas pudele,pampers,peldkostīms,cepumi.