Jauna barošanas pudelīte no Philips AVENT!

Jauna barošanas pudelīte no Philips AVENT!

20. Mar 2011, 17:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau kādu laiku „Philips AVENT” saviem klientiem piedāvā barošanas pudelītes, kas nesatur Bisfenolu A (BPO 0%), atbilstoši noteiktajiem standartiem pasaules bērnu preču tirgū.

{smallpic:1}

Līdz šim pasaules un Latvijas tirgū „Philips AVENT” BPO 0% barošanas pudelītes bija pieejamas zeltainā medus toņa nokrāsā.

{smallpic:2}

Taču tagad piedāvājumā ir arī „Philips AVENT” PP BPO 0% barošanas pudelītes.

 

„Philips AVENT” PP (polipropilēns) barošanas pudelīte (BPO 0%), tāpat kā zeltainā medus toņa nokrāsas barošanas pudelīte nesatur Bisfenolu A (atbilstoši pasaules bērnu preču tirgus standartiem), ir droša Jūsu mazulim un izstrādāta no augstas kvalitātes materiāla.

 

Kas tad ir atšķirīgs?

 

{smallpic:3}

„Philips AVENT” PP BPO 0% barošanas pudelīte ir par pircējiem draudzīgāku cenu un tai ir speciāls adapteris – riņķītis, nodrošinot Jums papildus pārliecību, ka šķidrums no pudelītes neizlīs!

 

{smallpic:4}

NB! Visi „Philips AVENT” barošanas pudelīšu silikona knupīši ir klīniski testēti, un atzīts, ka tie, pateicoties iestrādātajam antigraizes vārstam, mazulim novērš aizrīšanos ar gaisu, tādējādi vēdergraižu veidošanās risks samazinās līdz minimumam!

Barošanas pudelītes knupītis ir speciāli veidots, lai palīdzētu Jums un Jūsu zīdainim viegli un dabiski apvienot barošanu ar krūti un barošanu ar pudelīti, jo knupīša forma speciāli veidota tā, lai atgādinātu mātes krūts galu. „0+mēn.” barošanas pudeļu knupītis, kas ir komplektā ar 125 ml „Philips AVENT” barošanas pudelīti (nopērkams arī atsevišķi), nodrošina ļoti lēnu tecēšanas ātrumu, kas neļaus mazulim pierast pie vieglākas piena iegūšanas no pudelītes kā no mātes krūts.

{smallpic:5}

Platais barošanas pudelītes kakliņš nodrošina vieglu tās mazgāšanu un piepildīšanu. Barošanas pudelītes forma ir veidota tā, lai to būtu viegli turēt. Pudelītei var pievienot arī snīpīti un rokturīšus.

{smallpic:6}

Visplašākais „Philips AVENT” sortiments pieejams veikalos „mixX”!

 

Sīkāka informācija par „Philips AVENT” produkciju šeit: www.sancis.lv

 

 

„Philips AVENT” – labākā izvēle Jūsu mazulim!

{smallpic:7}


Muuna Muuna 03. Jun 2010, 23:09

un arī es - cik ir nācies mazuli barot no pudelītes (kad esmu pati prom vai jādod pašas pieniņš ar kādu zālīti), tik vienmēr viss ir izdevies un mazais ņem pretī 😀