Izvēlies savu Disney rotaļlietu!

Izvēlies savu Disney rotaļlietu!

01. Aug 2012, 13:52 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja tavs mazais ir Disney multiplikāciju filmu fans, tad viņš atradīs ko tīkamu arī sev plašajā www.toys.lv Disney rotaļlietu klāstā!

 

Bet kā izvēlēties piemērotāko rotaļlietu savam bērnam, ja Tu nespēj izšķirties, kura rotaļlieta mazajam patiktu visvairāk?

-          Pajautā bērnam, kurš ir viņa iecienītākais Disney tēls! Tas ir vienkāršākais veids, kā sašaurināt rotaļlietu klāstu. Lielākajai daļai bērnu atbilde jau ir gatava,tāpēc atliek vien pajautāt! Kad bērns ir izlēmis, kurš ir viņa iecienītākais dēls, tālāk vari jau sašaurināt izvēli, izlemjot, kāda veida rotaļlieta bērnam varētu patikt. 

-          Mīkstā rotaļlieta vai attīstošā rotaļlieta. Disney rotaļlietu klāstā, arī www.toys.lv ir ne tikai mīkstās Disney rotaļlietas,bet arī attīstošās.Kad iemīļotākais tēls ir noskaidrots, vari izlemt, kāda veida rotaļlietu tieši vēlies iegādāties. Ja nosliecies par labu mīkstajai rotaļlietai, atkal nāksies izdarīt izvēli, jo tērpu klāsts dažādiem tēliem ir plašs! 

-          Pārliecinies, ka rotaļlieta ir piemērota Tava bērna vecumam. Ir rotaļlietas, kas piemērotas mazākiem bēbīšiem, bet ir arī tādas,kas patiks arī skolas vecuma bērniem. Tātad cik Tavam mazajam ir gadu? 

-          Ja nezini, kāds ir Tava bērna iemīļotākais tēls, izvēlies rotaļlietu, balsoties uz bērna dzimumu. Piemēram, Pinokio, Mikijs, Gūfijs, Pīters Pens būs populārs zēnu vidū. Savukārt meitenēm patiks Deizija, Minnija, Zvārgulīte vai Disney Princeses. 

-          Izvēlies izmēru. Ja attistošās rotaļlietas ir tik lielas,cik ir, tad mīkstās rotaļlietas ir dazādos izmēros!  

 

Kristīne Damškalne, www.maminuklubs.lv

www.toys.lv klāstā atradīsi attīstošās un plīša rotaļlietas no populārajām „Disney” filmām: „Vinnijs Pūks”, „Bembijs”, „Dambo”, „Gardēdis” u.c. Rotaļlietām ir dažādi izmēri, tā ikviens var izvēlēties savu iemīļoto varoni pēc savas gaumes.

 

{fotoblog:3144}

Piedalies blogu konkursā "Es vēlētos savam bērnam no Toys.lv...." un laimē rotaļlietu!

 

 

www.toys.lv