Iznākusi rokasgrāmata vecākiem Tava mazuļa pirmais gads: pērc ar atlaidi Māmiņu Klubā

Iznākusi rokasgrāmata vecākiem Tava mazuļa pirmais gads: pērc ar atlaidi Māmiņu Klubā

06. Aug 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tikko dzimis bērniņš ir gatavs veidot attiecības ar vecākiem un izzināt Pasauli. Viņam esat jūs – māmiņa un tētis, lai pašā pirmajā dzīves gadā iemācītu viņam, kas ir mīlestība, patiesa interese un rūpes par viņu, kas ir prieks un cik tuvu tas mums ir ikdienā.

AKCIJA AUGUSTĀ! Pērc rokasgrāmatu MĀMIŅU KLUBĀ tikai par LVL2!

Lai jums būtu vieglāk saprast savu jaundzimušo, esam izveidojuši ceļvedi par mazuļa ceļa sākumu pirmajā dzīves gadā, bet, lai būtu vairāk ideju, kā ar viņu rotaļāties un vienlaikus gādāt par attīstību, konspektīvi aprakstījām bēbīša intereses un iespējamās rotaļas, kuras kopīgi varat izbaudīt.

Vērojot savu mazuli, jūs ātri varat apgūt viņa aicinošos un atraidošos žestus, bet jūsu adekvātās reakcijas palīdzēs mazulim saprast sevi, savas izjūtas, vērtību un nozīmību gan jūsu, gan savās acīs – viņš skaidri sajutīs, ka ar viņu rēķinās, ka viņu saprot un mīl. Tieši šī izjūta katram vajadzīga, lai izaugtu par drosmīgu un stipru cilvēku.

Izbaudiet jūsu pirmo kopīgo dzīves gadu!


Izdevums nopērkams preses tirdzniecības vietās (Narvesen kioskos, Rimi un Maxima veikalos) un Māmiņu klubā. Izdevuma cena ir Ls 2,50.

To var pasūtīt arī pa pastu, pārskaitot uz izdevniecības LĢC konta Nr. LV09HABA0551028450440 Ls 2,50 + 50 sant. par pasta izdevumiem (kopā Ls 3). Lūdzam iesūtīt savu vārdu, uzvārdu un saņemšanas adresi uz e-pastu supulitis@balticom.lv.

Māmiņu Klubā izdevums iegādājams Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas), 2.stāvā pa labi darba dienās no 12:00 līdz 18:00!