ILZE: Gribu būt ne tikai mamma, bet arī skaista sieva

ILZE: Gribu būt ne tikai mamma, bet arī skaista sieva

11. Oct 2010, 14:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šis konkurss tieši laikā. Vakar ar draudzeni secināju, ka pienācis laiks sevi savest kārtībā. Nu cik var visu tikai bērnam un bērnam.

{smallpic:1}

Ja tā labi padomā, pie friziera neesmu bijusi jau vairāk kā gadu. Nemaz nerunājot par kādu kosmētikas kabinetu vai jaunu apģērbu sevis palutināšanai. Var jau to visu novelt krīzei, vai tam ,ka nav laika.

 

Bet beigās secinājums ir tāds, ka labāk bērnam kādu mantu,jo viņam taču gribās, nekā atcerēties par to ,ka arī esmu sieviete. Sieviete, kurai ir jābūt skaistai, jo ir taču vīrs ,kurš manī grib redzēt ne tikai mammu, bet arī sievu. Sieviete, kur grib justies ārēji un iekšēji glīta, sakārtota un iekārojama. Jo dzīve jau nebeidzas.Un galu galā arī mazajam taču ir svarīgi ,ka mamma ir skaista, un jūtas labi!


Mans pēdējais friziera apmeklējums man deva ļoti lielu pacēlumu. Jutos atkal skaista un iekārojama. Un viss ko darīju izdevās krietni labāk.


Konkursam nolēmu pieteikties, jo ir tik grūti saprast ko tad īsti būtu jādara ar matiem, lai būtu skaisti un mainītu ko savā izskatā. Kādas drēbes būtu glītas, modernas un arī piestāvētu man.

 

Tā kā šobrīd plānoju gājienu uz frizētavu, man tiešām derētu kāds ar ko konsultēties. Tā būtu burvīga dāvana vārda dienā ,kura tuvojas lieliem soļiem. Kāpēc gan šoreiz neiepriecināt sevi ar ko īpašu, un pie reizes pārsteigt arī savu mīļoto vīru, kuram noteikti arī pēc šiem kopā pavadītiem nu jau astoņiem gadiem, gribās, lai sieva ir sapucēta un iekārojama:)

Tie tad arī ir tie lielākie iemesli kāpēc es piedalos šajā konkursā.

Ilze Ābelīte-Goluba.



P.S. Meklējot foto, kuru pievienot, secināju, ka man pat vairs nav nevienas bildes, kur esmu viena vai ar vīru. Visur tikai ar dēliņu.:))

 

 

Piedalies arī TU jaunajā konkursā "GRIBU BŪT SKAISTA"!

Sūti savu pieteikumu uz kristine@maminuklubs.lv