Iesūti savu veselības padomu vēl šodien un laimē Kleenex!

12. Feb 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Portālā pašreiz apkopojam māmiņu padomus, lai kopīgi izveidotu Lielo e-padomu grāmatu! Iesūti savu padomu arī Tu un laimē kādu no 5 Kleenex® Balsam balvām!

Atgādinām, ka pirmās tēma ir ķiploki, sīpoli, citroni, un citi veselīgi pārtikas produkti, kas palīdz cīņā ar saaukstēšanās slimībām, ilgst līdz pat svētdienas vakaram, lai jau pirmdien, 13.februārī, apkopotu iesūtītos padomiņus un pasniegtu pirmās nedēļas balvu!

Tātad pastāsti par pārtikas produktiem, veselības dzērieniem, kas palīdzējuši tavai ģimenei un bērniem slimošanas reizēs.  Kādās ēdienu vai dzērienu receptēs vari padalīties? Tavi padomi noteikti kādai citai māmiņai var noderēt!

Pašreiz jau iesūtīti šādi padomiņi un padomi:

Ar ingveru pret visām ziemas saslimšanām!

Mūsu ģimenes Veselīgo produktu TOP 10-nieks!

Tā mēs ārstējam slimības!

Veselības padomi jaunajai padomu e-krātuvītei!

Vērtēšana:  šajā konkursā galvenā vērtētāja lomu uzņemas Māmiņu Klubs, kura redakcija vairāku cilvēku sastāvā, reizi nedēļā izvēlēsies savu simpātiju, ko pārsteigt ar nedēļas balvu!

Cīņu par lielo balvu turpina pilnīgi visi blogi, arī tie, kas ieguvuši kādā nedēļā balvu! Lielās balvas ieguvēju izvēlēsies Māmiņu Kluba un Kleenex pārstāvji!

Balvas - no Kleenex Balsam!


Katru nedēļu viens blogs, kurš būs ieguvis Māmiņu Kluba simpātijas, tiks apbalvots ar pārsteiguma balvu: Kleenex Balsam un Kleenex Balsam Fresh kabatlakatiņu komplektiem.

Bet būs arī lielā balva – Kleenex salvetes, dekoratīvās kastītes un papīra izstrādājumi visai ģimenei!

Bet, pats galvenais, jūsu padomi tiks apkopoti unikālā projektā “Mammu veselības padomi” ilustrētā e-grāmatā, kas būs pieejama ikvienam MK lasītājam kā noderīgs materiāls, ko ērti apskatīt un izdrukāt ģimenes lietošanai!

IESŪTI KONKURSA STĀSTU ŠEIT!

Konkurss ilgst līdz 12.februārim ieskaitot, laimētāju noskaidrosim 13.februārī.