Iesnas jāsāk "skalot" no deguna ārā jau no pirmās dienas!

Iesnas jāsāk "skalot" no deguna ārā jau no pirmās dienas!

23. Nov 2010, 22:20 Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs

Garā ziema šķiet nekad nebeigsies un arī mūsu ģimenē klāt iesnas!

 

Lai gan šogad pat mazāk nekā citus gadus, bet - kad viens saslimst, tad nav ilgi jāgaida arī uz pārējiem.

 

Man vienmēr ir bijušas ļoti grūtas iesnas. Es nevaru pa nakti gulēt ar aizliktu degunu un man ļoti nepatīk arī ķīmiskie degunu pilieni. Zāles ikdienā gandrīz nemaz nelietoju, cenšos tikt galā ar dabas līdzekļiem vai nelietot vispār neko - labāk tad gaidīt, kamēr pāries pats no sevis:)!

 

Taču mums Māmiņu Kluba redakcijā bija nolikts uz testēšanu Freenosal jūras ūdens.

{smallpic:1}

Atzīšos,ka es ļoti skeptiski parasti izturos pret visādiem "humeriem", jūras ūdeņiem, man liekas, ka nekas tāads iesnām palīdzēt nevar. 

 

Bet es nolēmu pamēģināt Freenosal sākumā uz sevis (pēc tam - uz bērniem:)

 

Vakar, tik tikko pamanot pirmos iesnu simptomus, es kārtīgi sapūtu sev jūras ūdeni degunā. Sākumā baidījos pūst, jo likās, ka ar izpūšamo aerosolu jūras ūdens pludos visā manā galvā, taču tā nebija. Spiediens ir patiesībā ir ļoti maigs un degunā nebija nekādu nepatīkamu sajūtu, pat otrādāk - kļuva vieglāk elpot.

 

Vakara gaitā es vairākkārt šādi sapūtu, līdz deguns kārtīgi tika izskalots un arī no rīta vēl šodien to turpināju, bet pats interesantākais bija tas, ka tiešām - jūras ūdens neļauj iesnām izplatīties tālāk un tāda deguna higiēna palīdz izvairīties no saslimšanas!

 

Freenosal tagad būs manā aptieciņā un ceru ar iesnām šoziem vairāk neslimot un galvenais, nepieļaut to vairošanos!

 

Freenosal pieejams Mēness aptiekās un citās aptiekās visā Latvijā.

Vidējā cena aptiekās 3,45 - 4,50 Ls par 125ml.

 

Vai arī Tev ir stāsts, kā izvairīties šajā garajā ziemā no saslimšanas un iesnām? Iesūti un laimē jūras ūdeni Freenosal!

Iesūti savu stāstu ŠEIT!


 

{smallpic:2}

24. Feb 2010, 15:41

oi ptu,ptu,ptu man iesnas sogad bijj vienu reizi!!Bet kad biju stāvoklī visu laiku staigaju punķaina,nekādi nevarēju izārstēt!

24. Feb 2010, 13:06

mums tētim bija iesnas, labi, ka mazajam nepielipa. viņš arī gaidīja, kamēr beigsies, bet nekā! beigās nonāca līdz antibiotikām. vienkārši parastās zāles, arī homeopātiskās, nelīdzēja. domāju, ka nākamreiz iegādāsimies Freenosal. iemēģinu visu, ko iesaka MK. nupat iegādājāmies Avent produkciju, piemēram 😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

Mēs arī bērniem esam lietojuši tieši Vibrocil