Ieskaties visplašākajā bērnu rotaļlietu e-veikalā Toys.lv!

Ieskaties visplašākajā bērnu rotaļlietu e-veikalā Toys.lv!

23. Jul 2012, 09:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Veselu mēnesi www.maminuklubs.lv iepazīstināsim ar  Toys.lv,pastāstīsim par īpašajiem piedāvājumiem,interesantām akcijām un aicināsim arī Tevi ieskatīties šajā mājas lapā, par ko varēsi nopelnīt vērtīgas balvas!

Meklējot iespējas, kā ietaupīt laiku un naudu, daudzi vecāki atzinuši, ka preču izpēte un iegāde visērtākā ir internetā! Kāpēc? Jo tas ļauj iegādāties preces lētāk, vienkopus izlasīt informāciju par produktu un galu galā- izdarīt to tad, kad ir laiks, nedomājot par to,cik ilgi strādā veikals, jo pasūtīt preces interneta veikalos ir iespējams 24 stundas diennaktī!

 

Māmiņu Kluba uzmanību piesaistīja šis www.toys.lv veikals, kurā var iegādāties visplašāko rotaļlietu klāstu no dažādām brendiem! 

Kas ir svarīgi, iepērkoties interneta veikalos? Lai preces būtu izkārtotas pa noteiktām kategorijām un nebūtu jālauza galva par to, kur tad atrast bērnam attīstošo rotaļlietu vai kādu spēli. www.toys.lv veikalā preces ir izkārtotas pa sadaļām kreisajā pusē un uzspiežot uz kādas kategorijas, parādās arī apakškategorijas, kas viennozīmīgi atvieglo meklēšanu,jo preču iegāde internetā taču ir viena vienīga meklēšana un izzināšana!

 

Toys.lv preču klāstā atradīsi rotaļlietas no tādiem zīmoliem kā Barbie, Zhu Zhu, Crayola, Trefl, LEGO, Chicco, Bratz, Disney, Fisher Price, Hello Kitty, Mattel, Zapf Creation, Playskool, kā arī zīmoli no dažādām multiplikācijas filmām, piemēram, Ledus laikmets. Bet kā zināt, kurā sadaļā meklēt konkrētā zīmola preci?

Arī par to www.toys.lv veidotāji ir padomājuši- šajā interneta veikalā darbojas ne tikai meklētājs, kurā vari ierakstīt preces nosakumu, bet arī meklēt pēc konkrēta zīmola, kas ļaus ietaupīt laiku! Bet par meklētāju šim interneta veikalam noteikti vēl pastāstīsim atsevišķā rakstā, jo tik smalki izstrādāts meklētājs ir ko vērts!

 

Kļūsti par patstāvīgo klientu un ietaupi 5%!

Kļūstot par reģistrēto lietotāju un patstāvīgo klientu, vienmēr tiek piedāvātas atlaides! Arī www.toys.lv komanda par to ir parūpējusies, aprēķinot regulārajiem klientiem 5% visām precēm. Turklāt reģistrētie klienti vienmēr saņems jaunāko un aktuālāko informāciju par jaunajām precēm un Toys.lv aktivitātēm!

Nepatīk glabāt garantijas čekus vai arī tie nemitīgi nozūd? Patstāvīgajiem klientiem Toys.lv atrisina arī šo ķibeli- pirkuma vēsturi var apskatīt savā profilā un ja gadās pazaudēt pirkuma rēķinu, klients var vienkārši sameklēt savu rēķinu pirkumu vēsturē un nesatraucoties nosūtīt preci uz garantijas remontu – problēma atrisināta!

 

Piegādes nosacījumi,kas ļaus ietaupīt!

 

Interneta veikals www.toys.lv preces piegādes termiņš, ja prece ir noliktavā, ir aptuveni 1 – 3 darba dienas, tomēr ir iespējams kāroto preci arī  pasūtīt un tad piegādes laiks būs nedaudz ilgāks! Un kā ar piegādes izmaksām? Jā, pirkumiem Toys.lv, kuru vērtība ir zemāka par 70 Ls, tiek pievienotas transporta izmaksas no 2.45 Ls. Bet vai tas padara pirkumu internetā dārgāku par pirkumu veikalā? Pirmkārt, jūs varētu uzdot sev jautājumu: „Kā es vērtēju savu brīvo laiku?”. Otrkārt, visi auto īpašnieki zina, ka degvielas cenas ir ļoti augstas.Ja tagad paskaitīsim braucienu uz veikalu, ņemot vērā sastrēgumus, automobiļa novietošanu, stāvēšanu rindā, tad sanāk, ka tiek patērēta kā minimums 1 stunda brīvā laika un klāt vēl nāk transporta izmaksas. Tieši tāpēc pirkumu iegāde internetā ir ieguvums!

 

Iespēja atgriezt preci 14+14 dienās!

Un vēl kāda laba ziņa- papildus likumā noteiktajā 14 dienām, Toys.lv pievieno vēl 14 dienas preces atgriešanai, tātad jebkuru produktu, nopirktu interneta veikalā Toys.lv, var atgriezt 28 dienu laikā no saņemšanas brīža!

 

Vai Tu bieži iepērcies interneta veikalos? Kādas preces izvēlies visbiežāk?

 

{smallpic:1}

www.toys.lv

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:01

Plaša izvēle. Iespēja ar bērnu izvēlēties/vienoties par rotaļlietas iegādi skatot online piedāvājumu , tādejādi izvairoties no histērijām veikalā.
Vecākiem ērts veids, kā sameklēt dāvanas (rotaļlietu meklētājs ir superīga iespēja)!
Kad nāk svētki, ērti, nav jāvazājas pa lielveikaliem