Humer jūras ūdens jau no dzimšanas brīža!

Humer jūras ūdens jau no dzimšanas brīža!

02. Feb 2012, 16:52 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Esam jau stāstījuši par labajām jūras ūdens īpašībām iesnu ārstēšanā, tomēr arvien māmiņām rodas jauni un jauni jautājumi, kurus sākam atbildēt! "No kāda vecuma var lietot Humer jūras ūdeni," taujā Māmiņu Kluba māmiņa. Devāmies pēc atbildes pie pediatres Annas Birkas!

 

Humer jūras ūdens lielākā priekšrocība ir tā, ka visai plaša izvēle Humer jūras ūdens sortimentā, ļaujot izvēlēties sev piemērotāko.

 

Piemēram, no dzimšanas brīža līdz pat gadiņam var jau lietot Humer 18x5ml, kas ir ērtos flakoniņos.

 

Kad mazulis sasniedzis mēneša vecumu,var sākt lietot Humer jūras ūdeni flakonā ar drošības vārstuli, kas ļauj to lietot dažādos ķemeņa stāvokļos. Šis jūras ūdens paredzēts zīdaiņiem un bērniem līdz 15 gadu vecumam.



No 15 gadu vecuma var sākt lietot Humer jūras ūdeni pieaugušajiem.



Ja zīdaini, bērnu vai pieaugušo mēdz piemeklēt alerģiskas iesnas, šādos gadījumos var lietot Humer 050 hipertonisko aerosolu, kas paredzēts mazuļiem jau no 3 mēnešu vecuma.Humer 050 atbrīvo elpošanu caur degunu, izvada biezās gļotas un infekciju un alerģiju ierosinātājus, tā palīdzot izvairīties no infekcijām. Orģinālā mikropilienu difūzijas sistēma un dabiskais sastāvs nodrošina lielisku panesamību.

 

Kādu jūras ūdeni lieto Tavās mājās?

 

Kristīne Damškalne, www.maminuklubs.lv