FOTOpadomi: gaidām ieteikumus veselīgiem rituāliem

FOTOpadomi: gaidām ieteikumus veselīgiem rituāliem

04. Mar 2012, 08:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Veselība mums katrai ir svarīga, un visvairāk mēs parasti uztraucamies par mūsu bērnu veselību.  Un tieši tāpēc mūsu plānos ir izdot Māmiņu Kluba e-grāmatu „Mammu veselības padomi”, kurā atbildes uz jautājumiem par saaukstēšanās slimībām varētu iegūt ikviena māmiņa! Pats galvenais: grāmatā tiks apkopoti tieši Jūsu – māmiņu padomi! Un tas jau nozīmē, ka cita no citas varēsim smelties pieredzi un padomu, kad tāds būs vajadzīgs!

Šīs nedēļas tēma:  - veselīgie ikdienas rituāli!

Uzdevums: pastāsti un bildēs parādi par savas ģimenes ikdienas veselīgajiem rituāliem. Stāstam jābūt kā fotostāstam, kurā visiem uzskatāmi saprotams, kādi ir Jūsu ģimenes veselīgie rituāli, un kādi ir rituāli, kas palīdz uzturēt gada aukstajā periodā Jūsu bērna veselību formā! Piemēram, ikrīta piecminūšu krosiņš pa sniegu, vai arī - katru dienu vismaz 2h garas pastaigas svaigā gaisā, vakaros liepziedu tēja pirms miega, vai arī ir kaut kas, ko ziemā obligāti katru dienu ēdat, dzerat utt.

Uzmanību: var pievienot arī FOTOblogu, bet ar nosacījumu, ka portāla pirmajai lapai tiek iesūtīta arī fotoblola anotācija ar saiti uz pašu fotoblogu!

Vērtēšana:  šajā konkursā galvenā vērtētāja lomu uzņemas Māmiņu Klubs, kura redakcija vairāku cilvēku sastāvā, reizi nedēļā izvēlēsies savu simpātiju, ko pārsteigt ar nedēļas balvu!

Cīņu par lielo balvu turpina pilnīgi visi blogi, arī tie, kas ieguvuši kādā nedēļā balvu! Lielās balvas ieguvēju izvēlēsies Māmiņu Kluba un Kleenex pārstāvji!

Šīs nedēļas balva:    

Kleenex® Balsam: dermatoloģiski testēti kabatlakatiņi ar kliņģerīšu balzamu! Tās lietojot, deguns tiek pārklāts ar ādu aizsargājošu, mikroskopisku  balzama kārtiņu. Kliņģerīšu balzams saudzē un palīdz pasargāt deguna ādu no apsārtumiem iesnu laikā.

Kleenex® Balsam Fresh: arī šīs salvetītes satur aizsargājošo kliņģerīšu balzamu, bet tām vēl piemīt atsvaidzinošs mentola aromāts - lai deguntiņiem vieglāk elpot! 

Veiksmi konkursā!

Konkurss ilgst līdz 5.martam ieskaitot, laimētāju noskaidrosim 6.martā!

IESŪTI KONKURSA STĀSTU ŠEIT!