Forums: Atgūstam formu pēc dzemdībām kopā!

Forums: Atgūstam formu pēc dzemdībām kopā!

11. Oct 2010, 17:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šķiet, ka jaunās māmiņas un tās, kuras ir ieilgušas jaunās māmiņas (ar 2 vai vairāk maziem bērniem), kad bijušas vairākas dzemdības pēc kārtas, ir tā grupa, kurai tiešām liekas, ka ar viņu svaru nav viss kārtībā.

 

Protams, tām, kas baro bērnus ar krūti un vispār bērna pirmajā dzīves gadā jau nu nevajadzētu pārlieku uztraukties, jo bērns ir bērns un tas viss prasa no sievietes jau tā ārkārtīgi daudz enerģijas.

 

Taču kā reiz Māmiņu Kluba radio intervijā teica populārā dietoloģe Lolita Neimane - bērns pēc 1 gada vecuma nav nekāds attaisnojums, ka ir liekais svars. Tas jādabū nost un pēc iespējas ātrāk, jo pretējā gadījumā riskējam savus pēcdzemdību + 10 kilogramus saglabāt teju vai uz 10 gadiem. Ar ieilgušu problēmu daudz grūtāk cīnīties!

{smallpic:1}

Tāpēc mēs - aktīvās meitenes, pulcējamies šajā domubiedru grupā, lai kopīgiem spēkiem pabalstītu cita citu, dalītos padomos un pie reizes ar MK starpniecību uzzinātu noderīgu info no ekspertiem - dietologiem, ārstiem, masieriem, treneriem - visiem jautāsim pēc palīdzības!

 

Ja vēlies mums piebiedroties, nāc šeit!

 

Ja savāksimies pietiekami daudz interesentes, neizslēdzam, ka varētu tapt kāds interesants tematisku nodarbību cikls Māmiņu Klubā, kur ar speciālistiem notievēšanas, svara un uztura jautājumus tiksimies aci pret aci!

 

Līdz vasarai tikai pusgads - kā mēs uzvilksim peldkostīmus?:) 

{smallpic:2}

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

tad ieejiet forumā (Sarunās) un pievienojieties tur mūsu sarunām