Es savai meitiņai no Toys.lv vēlētos...

Es savai meitiņai no Toys.lv vēlētos...

07. Aug 2012, 12:02 saulux10 saulux10

Labdien!

 

Sapņi,sapņi un sapnīši,nu re tie ir tik daudz un dažādi.Mans Sapnis bija skaists un izsapņots,tas piepildījās un nu tas vairs nav sapnis,bet mana laime,bet ne tikai mana laime,tā ir mana vīriņa laime,un visu tuvo un apkārtējo laime.Šī mūsu lielā laime ir mūsu skaistā meitiņa-Nikola.Meitiņa,kura piedzīvoja skaistus un neaizmirsamus 9 mēnešus manā puncī.Tajā laikā viņa piedzīvoja skaistus un neaizmirstamus notikumus un emocijas,kuras izjuta māmmiņa un arī viņa,mūsu mazā Nikoliņa!

Viņa ieradās šajā pasaulē pavisam maziņa,kā mazs pūkains eņģelītis,kas iepriecina mūs ikdienu,ik stundu,ik minūti un sekundi,tas ir neizsakāmi fantastiski cik lielu laimi ienes ģimenē mazulis,viņu skaistais smaidiņš,mīļums un gaišais siltums,pat tad kad mazulis raud,tas šķiet emocionāli skaisti,jo tas vieno un saista,esmu atbildīga par to lai mazulis būtu laimīgs un vesels,attīstīts un mīlēts.

 

Gāja dienas un nedēļas,meitiņa ar katru dienu attīstījās no mantām un lietām kas ir viņai apkārt, dažādi auduma gabaliņi,čaukstoši un spīdīgi,krāsaini un ne tik nekrāsaini.dažādas pašgatavotas mantas un grabulīši,šūdinātas un tamborētas ar dažādiem attīstībai svarīgiem elementiem.

Augot lielākai,attīstošās mantas kuras gatavoju,lupatiņas un citas lietas jau palika aiz muguras un viņai bija nepieciešamas jau pavisam citas lietas, rotaļlietas.Atceros cik fantastisks emocionāls piedzīvojums man bija kad meitiņa nodemonstrēja man kā viņa māk apvelties uz vēdertiņa un tad jau atpakaļ uz muguriņas,kā mācēja noturēt rokās savu pirmo grabuli un pakratīt to,cik gan skaisti un neaizmirstami smiekli skanēja no viņas.Tas cik amizanti un uzjautrinoši viņa līda kā desantnieks,kad vēl nemācēja īsti rāpot un bija ceļā uz to,un tad vēl skaistie un atkal mammas emocionālie smaidi par meitiņas pirmajiem solīšiem,kurus viņa spēra man pretī ar iztieptām rociņām,vai tas nav skaisti un brīnišķīgi?šīs visas lietas ir mana skaistā atmiņu grāmata,par kurām es varētu runāt un runāt,ilgi un gari,bet jums noteikti apniktu lasīt tik garus stāstus,bet interesentam tas sķistu aizraujoši un skaisti.

 

 

Visi šie aizraujošie un skaistie piedzīvojumi un mirkļi saistās ar kādu lietu,mantu vai rotaļlietu,tieši tādēļ arī mēs vēlamies pastāstīt kādu rotaļlietu esam izvēlējušies no Toys.lv,nu jau savai mazajai princesītei,kura ir aktīva visādās nozīmēs.Mūsu mazā princesīte jau staigā pati ar savām kājiņām,viņai ļoti patīk mūzika pie kuras var uzdungot un padejot,šupojoties no viena sāniņa uz otra,bet kad mūzika beidzas tad tai ir jāaplaudē.Ļoti liela interese ir par mammas datoru,kurā var ielīst ar saviem mazajiem pirkstiņiem un izdzēst vai pierakstīt kaut ko klāt mammas rakstītajiem rakstiņiem.Ļoti uzcītīgi un ar lielu aizrautību mazā princesīte labprāt dzīvojas un liek malkas klucīšus tos stabiņā uz augšu,patīk ielikt dažādus priekšmetus dažādās tilpnēs un traukos,tādēļ mūsu izvēlē bija lieli pārdomu brīži,nu kura tad varētu būt tā labākā rotaļlieta,jo izvēle ir ļoti liela,bet no visa sortimenta mums izdevās izlemt par labu tām rotaļlietām,kuras būtu piemērotas tieši mūsu meitiņas tagadējām spējām un atmetām tās kuras jau ir noiets etaps mūsu meitiņas rotaļāšanās pasaulē.

 

tātad no visa sortimenta mēs izvēlējāmies sīs četras radošās un attīstošas rotaļlietas,kuras mums šķita ļoti jaukas,interesantas,attīstošas un muzikālas. 

 

Tātad izvēle numur viens bija šis konstruktors ar kuru meitiņa darbojas ar lielu uzcītību,šī virtuvīte ir lielisks konstruktors meitiņai,tad kad mamma ir virtuvē un gatavo ēdienu,arī meitiņa var pabūt kopā ar mammu un gatavot ēdienu savām mantām un lellēm,šis konstruktors ļauj darbināt savu iztēles pasauli,kura bērniņam arī ir ļoti svarīga.Tad kad beidzam darboties virtuve,tad visu nokopjam un saliekam pa plauktiņiem,arī meitiņa sakopj savu darba vietu un sakrāmē visu atpakaļ kastē.

Izvēle numur divi mums bija šis datoriņš"Trīs Siventiņi" tad,kad mamma raksta rakstiņus un darbojas to,meitiņa blakus uzcītīgi pilda dažādus uzdevumus,klausās dažādas mūzikas skaņas un priecājas par saviem sasniegumiem,šie trīs siventiņi ir īsts draugs mūsu mazās princesītes pasaulē.

Izvēle numur trīs bija sintezatoriņš,mazā princesīte,kurai patīk mūzika un ir sajūsmā par to,var pati to radīt un priecāties par katru radīto skaņu ,par krāsainajām podziņām,tās ir ne tikai krāsainas podziņas,bet tās arī māca krāsas,māca atpazīt vienu no otras.Sintezatoriņš māca atpazīt skaņas Do Re Mi Fa Sol La Si Do.Tad kad mammai nav tiklabs noskaņojums meitiņa ar savu sintezatoriņu uzspēlē māmiņai kādi jautrāku notiku un mamma atplaukst kā margrietiņa un samīļo savu mazo meitiņu par tik jauku koncertiņu.

Bet izvēle numur četri mums bija šī strūklaciņa,kura svaida bumbiņās ārā,tad kad tās ir ir ieliktas attiecīgajā caurumiņā. Meitiņas jautrie smiekli un prieki ir nebeidzami,kad bumbiņas tiek izsviestas no strūklaciņas,šīs ir atmiņas,kuras turpinās ierakstīties manā atmiņu grāmatā un paliks tur mūžīgi mūžos!

Visas rotaļlietas ir savadākas,bet katra savā veidā ir attīstošas un radošas,kas iemāca bērniņam būt patstāvīgam,radošam,rada bērniņā iztēli un atšķirīgumu.Mēs būtu laimīgi ja mums būtu dota iespēja izvēlēties kādu no šī četrām rotaļlietām ar kuru meitiņa varētu attīstīties un darboties arī tad,kad to dara māmmiņa,es! Viņai būtu interesanti atdarināt to ko dara mamma vai tētis,jo kā mēs visi jau zinām un jau ir pārbaudīts,ka bērni atveido vecākus un mācās no viņiem.

 

Mēs vēlamies savam mazulim to visu labāko,tieši tagad kad rotaļlietas palīdz attīstīties bērnam,vēlamies lai arī mūsu meitiņai tās palīdzētu.Savu princesīti laidīsim agri bērnudārzā,tādēļ it īpaši vēlamies attīstīt un sagatavot meitiņu to gaitām un lai viņai būtu vieglāk iejusties to vidē un būt zinošai un radošai.

 

Mūsu meitiņai nu jau decembra sākumā gaidāmi vārda svētki un tieši tādēļ arī kāda no šīm rotaļlietām  būtu lieliska dāvana no Toys.lv,bet diemžēl pagaidām līdzekļi mums neļauj iegādāties šīs burvīgās un skaistās rotaļlietas.

 

Cerēsim uz veiksmi un cerēsim ka sargeņģelīši būs mums blakus:)

 

Tas būtu brīnišķīgi,ja meitiņa uz saviem svētkiem saņemtu dāvau par kuru varētu priecāties un pavadīt garus vakarus spēlējoties ar tām un attīstīt sevi.

 

Mīļi sveicieni Māmiņu klubam un Toys.lv 

Burkēviču ģimenīte:Andris,Baiba un Mazā Princesīte Nikola.

 

 

Piedalies blogu konkursā "Es vēlētos savam bērnam no Toys.lv...." un laimē rotaļlietu!

 

taschinka taschinka 18. Oct 2011, 18:42

Bija viena no māminu kluba ,kas laikam jau nevarēja ciest to,ka es tik daudz sāku piedalīties,gan konkursos,gan vienkārši iesūtīt rakstiņus un ko viņa darīja.kopēja mana dēla bildes un lika internetā.Protams,ka pierādījumu nav,bet aizdomas vienīgi uz vienu cilvēku.Tā kā ir cilveki dažādi 😀

taschinka taschinka 18. Oct 2011, 18:12

Tas jau tikai priecē,ja citam prieks par citiem 😀

18. Oct 2011, 17:59

Nu man jau toč' nav par ko citas apskaust 😃 , visa kā man ir ar kaudzīti. 🤣 Es tikai priecājos par kvalitatīviem pieteikumiem. 👍 🎉

taschinka taschinka 18. Oct 2011, 17:52

Tad jau jāsaka liels paldies par jaukajiem vādiem!

Kāpēc radās jautājums,kādā nozīmē domāts,jo ir tomēr tādas mammas,kas tiešām apskauž,un saka visādas lietas.

18. Oct 2011, 17:44

Nu tas domāts tieši tā, kā inesite saprata! 👍 🌷 Protams, ka labā nozīmē, neba nu apsaukājos. 😃

18. Oct 2011, 17:39

Es tā vismaz saprotu 😀

18. Oct 2011, 17:39

Tas ir labā nozīmē domāts 😀 Tās mammas,kas aktīvi iesaistās un jauki un īpaši visu pasniedz.

taschinka taschinka 18. Oct 2011, 17:08

Kā tas īsti domāts 🤔

18. Oct 2011, 16:51

Smagā artilērija - Nu tak visas feinās MK dāmas, kas aktīvi piedalās konkursos vai diskutē sarunās, tu tai skaitā! 🤣 😉 Ar interesi gaidu, kā sevi parādīs un pieteiks konkursiem šī buķete (..gan Luidzi, gan taschinka, gan saulux10, ulula, bzenka un citas dāmas!) !👍

18. Oct 2011, 14:44

Es jau ar nepacietību gaidīju, ko "smagā artilērija" būs sagatavojusi un kā sevi pieteiks. 😀 Šitāds romantisms un cukurs.. ehhh..🤗 🌷 (.. tieši kā es jaunībā. 😃 ) Lai izdodas to cukuraino skatu uz dzīvi saglabāt vēl ilgi un, protams, lai veicas konkursā!!! 🎉