Ekzēma: dziļāk par ādas virsmu

Ekzēma: dziļāk par ādas virsmu

09. Aug 2011, 23:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ekzēmai ir daudzveidīgas formas un dažādi simptomi, piemēram, ādas kairinājums, apsārtums, nieze, lobīšanās, nobrāzumi, papulas un ilgstošs ādas sausums. Šāds ādas stāvoklis izraisa izmaiņas asinsvados un kairina nervu galus.

 

Ekzēmas pamatcēlonis ir imūnsistēmas pārmērīga reakcija, kas izpaužas kā ādas iekaisums. To var izraisīt dažādi faktori, no kuriem dominējošie ir ģenētiskie, apkārtējā vide un novājināta imūnsistēma.

 

Ekzēmas iedala vairākās kategorijās. Divas visbiežāk sastopamās ir atopiskā ekzēma un kontakta ekzēma (roku ekzēma).

 

Atopiskā ekzēma (pazīstama arī kā atopiskais dermatīts) ir problēma, ar ko cilvēks sastopas jau no dzimšanas. 75% no visiem, kuri cieš no atopiskās ekzēmas, ir bērni un zīdaiņi.

 

Kontakta ekzēma sastopama 10% gadījumu, biežāk novērojama pieaugušajiem un ir saistīta ar nodarbošanos (piemēram, frizieriem). Kontakta ekzēma var rasties arī alerģiskas
vai kairinošas reakcijas rezultātā, saskaroties ar kādu vielu vai izstrādājumu.

 

Līdzekļi, kas nesatur parabēnus un kortikosteroīdus, ir droši patstāvīgai un ilgstošai lietošanai bez riska izraisīt strukturālus ādas bojājumus vai nozīmīgas, noturīgas blaknes.


Dermalex® REPAIR piedāvā JAUNUS LĪDZEKĻUS EKZĒMAS ĀRSTĒŠANAI, kas aktīvi un efektīvi palīdz atbrīvoties no ekzēmas un ādas kairinājuma un atjaunot ādas veselību.


Dermalex® REPAIR produktu līniju veido krēmi atopiskas ekzēmas un kontakta ekzēmas ārstēšanai 30g iepakojumos.

 

Vairāk informācijas atradīsit www.dermalex.com