Dermalex krēms iekaisušai ādai - nopērkams Māmiņu Klubā!

Dermalex krēms iekaisušai ādai - nopērkams Māmiņu Klubā!

14. Sep 2011, 20:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņa ir bijusi pie dermatologa, rakstījusi uztura dienasgrāmatu un sapratusi, no kā ādiņai rodas problēmas. Kas tālāk? Ar kādu krēmu ārstēt un kopt mazuļa ādiņu? Stāsta dermatologs Džuljeta Ulmane.

 


 

Krēmi, kas paredzēti atopiskā dermatīta ārstēšanai normalizē ādas struktūru un taukvielu daudzumu starp šūnām, jo atopiskiem bērniņiem tās samazinās, kā arī palīdz ādai atgūt mitrumu. Vēl ir ieteicams lietot krēmus un ziedes, kas satur pantenolu. Pirms došanās pastaigā aukstā laikā, neaizmirst uzklāt ziemas krēmiņu bērniem, kas pasargā mazuļa ādu no apsaldēšanas.

 

Līdzekļi, kas nesatur parabēnus un kortikosteroīdus, ir droši patstāvīgai un ilgstošai lietošanai bez riska izraisīt strukturālus ādas bojājumus vai nozīmīgas, noturīgas blaknes.


Dermalex® REPAIR piedāvā JAUNUS LĪDZEKĻUS EKZĒMAS ĀRSTĒŠANAI, kas aktīvi un efektīvi palīdz atbrīvoties no ekzēmas un ādas kairinājuma un atjaunot ādas veselību.


Dermalex® REPAIR produktu līniju veido krēmi atopiskas ekzēmas un kontakta ekzēmas ārstēšanai 30g iepakojumos.

 

 

Pieejams bez receptes.


PĒRC DERMALEX REPAIR MĀMIŅU KLUBA INTERNETA VEIKALĀ!

 

Vairāk informācijas atradīsit www.dermalex.com

 

10

Ulmaņu privātklīnika

Sporta 3-1, Rīga

6 7336268

www.dermatologija.lv

princesemince princesemince 11. Dec 2010, 22:53

sandrulish, rokām jau noteikti pietiek ar labu kopjošo krēmu, nevis ārstniecisko. cik noprotu pēc reklāmas, tas vairāk tomēr cita veida ādas bojājumiem paredzēts. bet, ja ikdienā sanāk daudz ar ķīmiskiem līdzekļiem nonākt saskarē, tad laikam gan šis ir līdzeklis, ko ārstēšanā var izmantot.

princesemince princesemince 10. Dec 2010, 23:17

muuna, lasīju jūsu pieredzi, tas man pat radīja interesi izmēģināt, diemžēl pēc 2 nedēļu regulāras 3x dienā lietošanas absolūti nekas nemainījās, kā arī šķiet, ka sarkanais vaigs kļūst vēl izteiktāk sarkans. acīmredzot katram tās ādas īpatnības tik atšķirīgas, ka jāmeklē cits produkts, kas arī mums palīdzēs izārstēt nepatīkamos pleķus.

Muuna Muuna 10. Dec 2010, 16:00

princesemince
es uzrakstīju blogu par savu pieredzi ar Dermalex. Mums ir pat ļoti labi rezultāti!!! Tikai tas prasa regularitāti lietošanā katru dienu. izlietojām iepakojumu un viss bija prom!

princesemince princesemince 10. Dec 2010, 14:24

nu ja, kā ārstējošais!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

Vispār tas ir domāts kā ārstējošais

princesemince princesemince 10. Dec 2010, 13:38

pēc mūsu pieredzes šis krēms labi strādā tad, ja ādas bojājums ir neliels un nesens. ja sāk lietot, kad bojājums jau bijis vismaz pāris dienas, praktiski nekādu izmaiņu nav.