Dabas veltes cīņā pret slimošanu- piedalies konkursā!

Dabas veltes cīņā pret slimošanu- piedalies konkursā!

08. Feb 2012, 08:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Veselība mums katrai ir svarīga, un visvairāk mēs parasti uztraucamies par mūsu bērnu veselību.  Un tieši tāpēc mūsu plānos ir izdot Māmiņu Kluba e-grāmatu „Mammu veselības padomi”, kurā atbildes uz jautājumiem par saaukstēšanās slimībām varētu iegūt ikviena māmiņa! Pats galvenais: grāmatā tiks apkopoti tieši Jūsu – māmiņu padomi! Un tas jau nozīmē, ka cita no citas varēsim smelties pieredzi un padomu, kad tāds būs vajadzīgs!

 

Atgādināsim, ka šis Māmiņu Kluba projekts aktīvs būs veselas 4 (!!!) nedēļas! Katru nedēļu Jums tiks likta priekšā jauna tēma, par kuru jāiesūta būs blogs.

 

Šīs nedēļas tēma:  - ķiploki, sīpoli, citroni, un citi veselīgi pārtikas produkti, kas palīdz cīņā ar saaukstēšanās slimībām!

 

Uzdevums: pastāsti par pārtikas produktiem, veselības dzērieniem, kas palīdzējuši tavai ģimenei un bērniem slimošanas reizēs.  Kādās ēdienu vai dzērienu receptēs vari padalīties? Tavi padomi noteikti kādai citai māmiņai var noderēt!

 

Atceries – priecāsimies, ja stāstā būs arī bildes (ilustrētas receptes) vai varbūt pat video padoms.

 

Vērtēšana:  šajā konkursā galvenā vērtētāja lomu uzņemas Māmiņu Klubs, kura redakcija vairāku cilvēku sastāvā, reizi nedēļā izvēlēsies savu simpātiju, ko pārsteigt ar nedēļas balvu!

 

Cīņu par lielo balvu turpina pilnīgi visi blogi, arī tie, kas ieguvuši kādā nedēļā balvu! Lielās balvas ieguvēju izvēlēsies Māmiņu Kluba un Kleenex pārstāvji!

 

Šīs nedēļas balva:    

Kleenex® Balsam: dermatoloģiski testēti kabatlakatiņi ar kliņģerīšu balzamu! Tās lietojot, deguns tiek pārklāts ar ādu aizsargājošu, mikroskopisku  balzama kārtiņu. Kliņģerīšu balzams saudzē un palīdz pasargāt deguna ādu no apsārtumiem iesnu laikā.

 

Kleenex® Balsam Fresh: arī šīs salvetītes satur aizsargājošo kliņģerīšu balzamu, bet tām vēl piemīt atsvaidzinošs mentola aromāts - lai deguntiņiem vieglāk elpot! 

 

Veiksmi konkursā!

 

Konkurss ilgst līdz 12.februārim ieskaitot, laimētāju noskaidrosim 13.februārī.

 

IESŪTI KONKURSA STĀSTU ŠEIT!

08. Feb 2012, 10:05

jau iesutiju 😀