BLOGU KONKURSS: Kā mans mazais spēra pirmos solīšus

BLOGU KONKURSS: Kā mans mazais spēra pirmos solīšus

02. Nov 2011, 14:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad mazajam rakarim tuvojas pirmā dzimšanas diena, ļoti bieži mājās var dzirdēt sajūsmas spiedzienus "Mans mazais staigā!" Padalies pieredzē par mazuļu pirmajiem solīšiem un laimē mīksto rotaļlietu no Teddy Mountain veikalu veikala vai Huggies Little Walkers autiņbiksītes!

 

Tātad kas Tev ir jādara?

 

Raksti blogu, pievieno bildes (arī video vari pievienot, ja tāds ir) par mazuļa pirmajiem solīšiem vai kā viņš gatavojās tos spert! Uzraksti par savām, sava mazuļa sajūtām, kad viņš iemācījās staigāt, kurā vecumā tas notika, neaizmirsti pastāstīt arī par to, kā viņš sāka gatavoties staigāt un pieminēt arī kādu kuriozu, ja tāds bija. Varbūt Tu pārkārtoji māju un ierasto vidi, kad mazais pasaules pētnieks nostājās uz divām kājām?

 

Balva

{fotoblog:2376}

Redakcijas simpātija saņems lielo balvu no Teddy Mountain veikala! Uzvarētājs varēs izvēlēties vienu lielo mantiņu, iedzīvināt to ar sirsniņu, uzpildīt ar mākoņiem pie īpaša vilcieniņa, izvēlēties draudziņam balstiņu un ietērpt to skaistā tērpā vai kostīmā. Visbeidzot - izdomāt draudziņam vārdu un izveidot tam dzimšanas apliecību.

Dāvanā no Teddy Mountain laimētājs saņems arī mugursomu, kurā jaunizveidoto sirdsdraugu ielikt nešanai mājās, kā arī pastāvīgā klienta karti!

 

Kas īpašs ir Teddy Mountain veikalā?


Teddy Mountain ir maģisks un īpašs teddy lācīšu veikals, kurā ikviens var pats radīt savu rotaļlietu – savu jauno sirdsdraugu. Tas ir aizraujošs un neaizmirstams piedzīvojums: Vispirms izvēlies sev tīkamāko jauno draugu no gandrīz 60 pieejamajiem variantiem. Tad iedzīvini to ar sirsniņu. Tad pie īpaša vilcieniņa uzpildi savu jauno draugu ar mākoņiem - tik mīkstu cik pats vēlēsies. Izvēlies tam balstiņu Tad apģērb savu jauno draugu par elegantu kuģa kapteini, krāšņu princesi, celtnieku, zvejnieku, ārstu, jātnieku, princesi, feju vai ietērp to kādā no kostīmiem, piešķirot īpašu šarmu.

 

Tavas fantāzijas palīdzēs īstenot ap 200 apģērbu, apavu un aksesuāru variācijas. Kad jaunais draugs izskatīsies tieši tāds, kādu vēlies Tu, varēsi ķerties pie svarīga dokumenta – dzimšanas apliecības radīšanas. To paveiksi Tu pats pie īpaša, sēnē iestrādāta datora ekrāna, piešķirot draugam vārdu, dodot solījumu par draugu rūpēties un izvēloties dokumenta noformējumu, krāsu un izskatu. Klienti vēlas atkal un atkal atgriezties Teddy Mountain veikalos, jo šis piedzīvojums - radīt savu ļoti īpašo rotaļlietu, ļoti interaktīvā un krāsainā vidē, ir vilinošs un neaizmirstams ikvienam. Nāc un radi lācīti kopā ar savu ģimeni, jo tev būs iespēja iemūžināt šo īpašo notikumu, uzņemot fotogrāfiju dzimšanas apliecībai. Vēl labāk, ja uzaicināsi visus savus draugus uz teddy lācīšu radīšanas dzimšanas dienas ballīti! Vēl nekad iegūt jaunus draugus nav bijis tik vienkārši! Un mēs nerunājam tikai par tavu jauno rotaļlietu, jo arī mūsu pārdevējas ļoti priecāsies tevi satikt!


Uzzini vairāk www.teddymountain.lv!

 

www.maminuklubs.lv simpātija saņems Huggies Little Walkers autiņbiksīšu iepakojumu.

 

 

Konkurss ilgst līdz 21.jūnijam ieskaitot. Laimētāju paziņosim 22.jūnijā.

 

IESŪTI SAVU BLOGU ŠEIT!

 

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 10. Jun 2011, 02:05

es mazliet apstulbu 😃 jo ir divi konkursi, bet abos prakstiski jāraksta viens un tas pats.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 23. May 2011, 18:45

Nu lielāki bērni jau arī ir spēruši savus pirmos solīšus, starp citu, Tavējās tāpat!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 23. May 2011, 13:04

Noteikti izmantojiet iespēju piedalīties! Balva tiešām ir lieliska un pats bērns var piedalīties mantiņas izveides procesā!